On ollut mukavaa hankkia pojille kaikenlaista pientä tarpeellista, erityisesti astioita :)


Molemmilla on perusastiastona Teeman astiat joko oliivinvihreänä tai tummansinisenä. Vihreää piristämään olen ostanut Marimekon astioita mm. Räsymattoa ja kuvan Melooni -kuppeja. Toinen sarja, mistä myös itse tykkään on Iittalan Origo. Tummansiniset Teemat sopivat hienosti raita-astioiden seuraan.

Kauppojen astiahyllyjä on lähes yhtä ihanaa tutkailla kuin lankahyllyjä :) Ja aina silloin tällöin tekee löytöjä:


Jep, minulla on uudet aamiaiskulhot. Löytyivät Anttilan alesta. Tykkään tosi paljon  Primavera-astiasarjasta sen voimakkaiden kuvioiden ja ihanien sävyjen vuoksi. Arkikäytössä meillä on valkoista Teemaa ja Pentikin Aino-lautaset. Juhla-astioina on Arabian Arcticaa, joka on miehen hankkima, samoin kuin teranssin Kermansaven Heinä-astiat.  Kiinnostaisi kovasti tietää, löytyykö teidän joukosta montakin astiafriikkiä? ja tietysti, mistä astioista pidätte?

Olen tehnyt pojille myös reseptikirjat :) Tai itse kirjat on marketista ostetut.


En tykkää näpertelystä, joten sisällön aikaansaannos vaati hiukan ponnisteluja, mutta vähitelleen ajan kanssa valmistuivat. Kirjoista löytyy pääasiassa meidän perheen suosikkiruokien ohjeita, mutta laitoin sinne myös joitakin klassikko-reseptejä kuten Brita-tortun.

Lapasten jälkeen puikolla on ollut Noroa:

Piti tulla tyköistuva liivi, mutta purkuun menee. Tuli liian iso vyötärön kohdasta...päivän sitä neuloin ja toisen päivän ihmettelin, puranko vai en. Poikkiraidoitus.. vaikka raidat liukuvatkin kauniisti ei myöskään näytä kivalta vyötäröllä, höh.

Joten ei muuta kuin uutta lankaa puikolle.

Kuulumisiin Tellu