...uutta neulevuotta on eletty jo muutama päivä. Vuodenvaihteen rientoihin sain pojalle  kaulahuivin valmiiksi (en viitsi kuvata, kun on sellainen tavallinen 2o2n ribbihuivi).  Poika on tyytyväinen:  lämmittää eikä kutita (Aino-lanka siis).

Tekeillä itselle kapealinjainen pooloneule Elfin Colorista Modan 6/07 mallilla 37.

1185046.jpg

Langan menin tilaamaan "massan" mukana ja nyt olen tuota tekelettä ihmetellyt: 90% polyacrylia tuntuu epämukavalta , enkä oikein tykkää tuosta pätkävärjäyksestäkään (väreistä kyllä). Neulottuna on takakappale ja hihat. Kolmaskin asia mietityttää: neule on tosiaankiin kapealinjainen, sillä lantiolta vyötärölle kavennettiin yhteensä 12 silmukkaa/kappale...mahtaakohan edes sopia mulle...Koetilkun neuloin ja sen perusteella valitsin 5 pukot myös sileään osuuteen, mutta muuten en ole mittaillut.  No, huomenna totuus sitten viimeistään paljastuu. 

Aioin kököttää koko viikonlopun neljän seinän sisällä, sillä niin ikävästi tuuli ulvoo tuolla ulkona. Poltan takassa tulta, neulon, virkkaan, selaan lehtiä ja suunnittelen lomaneuleita.  Meille tuli iloinen yllätys mahdollisuudesta lomaviikkoon pohjoisessa,  joten kaikenlaisille lämpöisille villaneuleille olisi nyt tarvetta. Mun vaatekaapissa on pääasiassa kesäisiä neuleita ja erilaisia mohairneuleita (ensimmäinen ajatus muuten, joka mulle tuli mieleen lomatiedon jälkeen ;). Ja jos sais kunnon fiiliksen päälle, niin voisi samalla neuloa jotakin lämmintä SPR:n tämän vuotiseen kampanjaankin. Novitan Seiskaveikkaa ja Nallea mulla on varastossa, mutta niistä ei huvita neuloa, kun toinen toisistaan upeampia sukkalankoja ilmestyy koko ajan markkinoille.

Pojan kynsikkäät lähetettiin maahantuojalle Tekstiiliteollisuus OY:lle. Tilalle sain uudet langat. Kiitokset Fionan Sannalle aktiivisuudesta ja hyvästä palvelusta asiassa, itseltäni asia olisi varmaan jäänyt hoitamatta.

Huomiseen.