Neulojan kotiin odotettiin pääsiäisvieraita, jotka hiukan viipyivät. Koska ulkona oli kaunis aurinkoinen päivä, neuloja päätti mennä harjaamaan auringon paljastamaa etupihaa. Päällensä neuloja laittoi vanhan kauhtuneen talvitakin. Neuloja omistaa aidon kotimaisen pihaluudan. Aikansa siinä pölyteltyään neuloja huomasi punaisen auton kääntyvän mutkan takaa ja lähestyvän neulojan taloa. Neuloja sai kivan idean ja luudalla iloisesti heilutellen toivotti vieraat tervetulleeksi. Mutta hups sentään...punainen auto jatkoikin matkaa...naapuriin. Innostunut neuloja ei huomannut tarkistaan punaisen auton oikeaa sävyä. Neuloja meni kertomaan perheelleen, miten iloisesti hän tervehti naapurin vieraita. Neulojan perheenjäsenet eivät kuulemma kehtaa enää mennä ulos ;) Neuloja ei siitä lannistunut vaan meni jatkamaan pihan harjausta. Eikä aikaakaan kun se oikean punainen auto kurvasivat neulojan pihaan. Neuloja asetti luudan lentoasentoon ja iloisesti lennellen toivotti myös ne oikeat pääsiäisvieraat tervetulleeksi.

Luutaleikin lisäksi neuloja on ihastellut "pääsiäiskelloa" ja muistellut lapsuuden trullitteluja.

1403403.jpg

Tämän kellon otan aina pääsiäisenä keittiön pöydälle. Pienen tytön mielestä kello, jossa kana oikeasti nokkii jyviä, oli jotakin ihmeellistä. Koska kello pitää vetää käyntiin, se käy meillä pääsiäisenä vain yhden vedon verran ja hyvä niin...nykyihminen ei ole tottunut kellon raksutukseen.

Pääsiäisneuleena on tämä edellisen postauksen lopussa ihastelemani neuletakki:

1403463.jpg

Takakappale- ja toinen etukappale ovat valmiina. Hihansuut näyttävät kyllä tosi leveiltä, joten niitä taidan kaventaa. Toisaalta hihat ovat varmaan yksi jakun ideoista. Täytyy miettiä.