...mutta ei siellä ollut vielä mitään erityistä kuvattava. Unikot ovat toki jo pinnassa kuten myös monivuotiset yrtit.  Kuvasin sitten viimeksi hankkimani puutarhakoristeen ja eiliset lankaostokseni.

488263.jpg

Iso havupallo ja pienempiä lankapalloja, jotka ovat villamattolankaa ja joita aion kokeilla ryijyyn.

Vietimme siis lauantaina 31.1.07 Käsityöklubin avajaisia Kauhavan Kangas-Aitassa: tunnelmaa voisi kuvata parhaiten sanoilla leppoisa ja innostava.
Edit: valokuva

493089.jpg

 Käsityöklubi kokoontuu jatkossa joka kuukauden viimeisenä lauantaina alkaen klo 10, tervetuloa mukaan!


Sisältä löytyi jokunen kukkiva kasvi:

488285.jpg

Ostin ruukkunarsissin viime maanantaina täysin vihreänä ja nyt siinä on runsaasti kukkia useassa kerroksessa. Sipulit ovat isoja ja niitä taitaa olla ruukussa viisi.

488298.jpg

"Ikäviä" keittiötöitä on mukavampi tehdä, kun on jotakin silmäniloa.


Punaisen onnenapilan lehdet ovat todella isot ja näyttävät:

488314.jpg

Niitä vaaleanpunaisia kukkia vielä odotellaan...


Eikös ne siemenet kannata kylvää tasaisen harvaan ;)

488326.jpg

Tässä kävi kotipuutarhurille pieni vahinko. Avasin syksyllä anopin penkistä hakemani unikon siemenkodan huolimattomasti ja sinne ne sadat pienet siemenet varisivat samaan kohtaan.

Laatikon toisessa päässä on muutama (on siellä) korallinpunaisen suurikukkaisen Idänunikon taimenalku.  Siemeniä taisi olla alle kymmenen ostopussissa ja niitä sai oikein etsimällä etsiä pussin pohjalta.


Mutta on mulla yksi kauniskin taimilaatikko:

488410.jpg

Mustasilmäsusannaa (mix-sekoitus) ja Keisarinelämänlankaa, jota siemenpussissa kuvataan näin: "hyvin erikoinen köynnöskasvi, jonka poimutetut, kerrotut ja voimakkaan roosanväriset kukat korostuvat kauniisti sydämenmuotoisia vihreitä lehtiä vasten".