Nyt taitaa olla vuoden kiireisimmät viikot meneillä. Joululahjoja ja -ruokia suunnitellaan ja valmistellaan. Lisäksi aloitellaan  joulusiivouksia, mikä täällä tarkoittaa tarttumista vihdoin ja viimein niihin siivoustöihin, jotka syksyllä jäivät. Minä aloitin lauantaina mieluisalla "siivouksella" eli lankakaappini järjestelemisellä. Nyt on kaikki sukkalangat (omistan siis sukkalankaa, vaikka en juuri sukkia neulo :),  huopuvat ja keskeneräiset järjestyksessä. Ihanaa avata kaapin ovi ja nauttia näkemästään :)

Viikonloppuna valmistui  myös kaksi käsityö- ja puutarha-aiheeseen liittyvää juttua.

Ensimmäinen Baktus. Ohje täältä. Lankana Kauhavan Kangas-Aitan pinkki Inka (50 % alpakkaa, 50% villaa). Sävy on herkullinen! Kutsuisin sävyä sopivasti vatkatuksi vispipuuronpunaiseksi. 2 kerää meni ja kerralla neuloin aina yhden. Huivi menee nyt ainakin aluksi joululahjapussiin odottamaan myöhempää käsittelyä.

Syksyisin en yleensä kovin paljon koristele pihaa, mutta havupallot ovat ihania. Niitä saisi olla useampiakin valoilla tai ilman.  Yleensä ostan palloni, mutta tänä vuonna innostuin tekemään, kun talomme takaa saa materiaalia asuntoalueen alta kaadetuista puista. 

Harmitti, kun varastossani oli vain yksi oasis-sieni eikä löytänyt lisää paikkakuntamme kaupoista, samalla innostuksella kun olisi valmistunut useampi. Tämä ensimmäinen ei ole kovin tasainen, kun vähän oli tekniikka hakusessa ;)

JK. Perjantaina vein yhdet sukat Kauhavalle, Hyvänmielen Joulusukka -kampanjaan. Siellä oli lämmöllä neulottuja sukkapareja mahtava kasa! Minä sain siitä yhdestä parista jo hyvä mielen, kun sitkeästi tikuttelin 38 kokoiset sukat valmiiksi 2 mm:n puikoilla torstai-iltana.