Ihan ensimmäiseksi kiitän lämpimästi joulutervehdyksistä! Erikseen lähetän terveiset Mirjalle, Eevalle, Tallulle, Nonnalle ja TiinaP:lle, joiden luona en voi nettivierailla.

Tänään kuukauden viimeisenä lauantaina oli Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubin sovittu kokoontumispäivä. Joulunaika on verottanut osallistujia, mutta uskon ja toivon, että tammikuun tapaamisessa päästään taas normaaliin osallistujamäärään. Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubi täyttää maaliskuussa 2 vuotta ja koko tämän ajan on tapaamisissa ollut keskimäärin n. 10 henkilöä/kerta. Itse olen saanut toimia klubiemäntänä ja joka kerta sitä hiukan jännittää, tuleeko porukkaa, monet ryhmät kun ajan kanssa kutistuvat.

Käsityöklubistamme Annikki Orremnaa teki minulle tämän ihanan keepin:

2180157.jpg

Annikki oli tehnyt keepin ensin villalangasta ja näytti sitä meille klubitapaamisessa, jolloin siihen heti ihastuin, ja jo viikon päästä Kangas-Aitan messumarkkinoilla "näki päivänvalon" myös lenkkimohairista tehty keeppi.

2179876.jpg

Haarukkapitsitekniikalla tehdyn keepin ohje löytyy nyt Kauhavan Kangas-Aitan sivulta uudet neulemallit.

Tässä minun keepissäni on korkeampi kaulus ja pääntien reunassa samanlainen isoreikäinen haarukkapitsinauha kuin alareunassa.

2180009.jpg

Tilasin keepin harmaamustan juhlavan hameeni kanssa pidettäväksi, mutta keeppi on varsin "muuntumiskykyinen":

2180064.jpg

Farkkujen ja paitiksen kanssa sopiva neulefriikin arkiasu ;) Kiinnittämällä keeppi alempaa saa kauluksen myös laitettua eri tavalla. Keeppiä voi käyttää myös niin, että kiinnittymiskohta on toisen olkapään kohdalla, jolloin tyyli on taas erilainen.

Ihanaa tässä keepissä on myös se, että se on mukava päällä. Voi liikuttaa käsiä  vapaasti eikä keeppi kiristä tai nouse myttyyn olkapäälle. Kiitokset vielä kerran Annikille! Keeppi on täydellinen :)