posti toi yllätyksen:

1246012063_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

paketin Heimolasta Hymy

Ehdotin Seijan tekemälle huiville nimeä ja sen johdosta sain näin hienon lahjan: huivilankaa ja kauniin rintarossin kera kivan kesätervehdyksen. Lanka on kotimasta  silkkivillaa, jota olen useamman kerran messuilla hypistellyt, mutta en koskaan ostanut, kun en osannut päättää, minkä vahvuista lankaa ostaisin ja mitä siitä tekisin. Seija on neulonut useammankin huivin, joten hän osaa valita täydellisen huivilangan. Värivalinta meni myös täysin nappiin! Tuhannet kiitokset sinulle Seija!

Mielenkiintoinen sattuma, sillä "huivikuumetta" olen täällä jo jonkin aikaa potenut. Odotan vain oikeaa hetkeä, että saan rauhassa tuntitolkulla vaan neuloa ja nauttia joka vaiheesta pitsiunelman valmistumisessa. Tuo hetki tulee olemaan joku päivä ensi viikolla.

Tämä lomaviikko on mennyt pääasiassa puutarhassa, jossa olen kiireettömästi puuhastellut. "Toimistotyöntekijälle" on mahtava tunne, kun koko kroppa on fyysisestä työstä "väsynyt". Nautin kun saan iskeä kynnet multaan ja möyhiä ;) Joskus pelkät kädet ovat parhaimmat työkalut Hymy Nykyään käytän aina puutarhakäsineitä, ennen en ollut niin tarkka.

Olen löytynyt jo lähes kaikille edellisen postauksen taimivauvoilleni kasvupaikan. Auringonkukat ja glariolukset istutin pääasiassa ruukkuihin. Ruukutettavaa riitti pariksi päiväksi, joten mielenkiinnosta laskin, montako ruukkua ja tai laatikkoa olen ympäri taloa ripotellut: tulos oli 32 kpl (hui, yllätyin itsekin ;) Osa ruukuista on yhden kasvin istutusastioita kuten tämä aitan kaiteella oleva kastelukannu:

1246013958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Silmäniloa pyykkien hakumatkalle ja aitan kesävieraille!