174522.jpg -kisan tulokset on julkaistu tänään täällä, lämpimät onnittelut voittajille. Oli kiva olla mukana ja kiitän samalla teitä, jotka mahd. olette äänestäneet pieniä neuletöitäni, molemmat syntyivät extempore, ilman sen kummempaa suunnittelua ;)

Tänään oli töissä koulutuspäivä. Istuimme isossa auditoriossa ja odottelimme luennoitsijaa, jonka koneen lähtö Hesasta oli viivästynyt pakkasongelmien vuoksi. En tapaa yleensä neuloa muulloin kun vapaa-aikanani, mutta nyt täytyy tunnustaa, että kyllä harmitti, kun en ottanut neuletta mukaan. Ja kaiken lisäksi pari penkkirivä alapuolellani istunut neuloja kutoi niin, että vain puikkojen kilkutus kuului ja minä jouduin kateellisena seuraamaan sivusta... Vaihdoimme sitten tauolla neulekuulumisia. Hän kertoi, ettei kotona ole juurikaan aikaa neuloa, kun on ison perheen äiti. Joten se siitä kateudesta sitten, minulla kun taas on aikaa neuloa, vaikka kuinka paljon tai sanotaan, että niin paljon, kun hartiat kestävät ja pakolliset kotityöt (siis ne villakoirat, pölypunkit ja  pyykkikasat) mahdollistavat ;)

Sain eilen illalla tooosi kivan neuleidean, joka on tänään "pakotellut" koko päivän. Ja juuri, kun olin tehnyt tarkat suunnitelmat, mitä aion tässä kuussa neuloa. Vauvan tossuja ei oikeastaan voisi enää siirtää tai joudun pian keksimään uuden lahjaidean. Vai antaisinko puikkojen vaan viedä sen uuden neuletyön pariin... mitä sinä tekisit tai olet vastaavassa tilanteissa tehnyt?

Vauvan tossut ovat siis jälleen alkutekijöissä, koska Lanetin ruusunpunainen sävy oli muuttunut 18 vuoden takaisesta värikartasta ;) Ruusutossuja en purkanut, koska voihan sitä vanhaa lankaa vielä jostain löytyä.  Aloitin uudet, jotka päätin sitten samalla toteuttaa eri tavalla eli pyöröneuleena ilman rumentavia saumoja. Neulon tossut näillä kahdella sävyllä:

382018.jpg

Marks & Kattensin Karusell -lankaa myydään 25 g:n kerissä, oli kiva yllätys.