Enää kaksi viikkoa  Puukko -ja käsityöfestivaaleihin! Olemme myös Kangas-Aitan Käsityöklubissa valmistautuneet kesäiseen käsityötapahtumaan monella tavalla. 5 klubilaisista pitää Neulekahvilassa työnäytöksen, heidän joukossa käsityöblogia pitävät Heleena ja Sipi.

Neulekahvilassa osallistumme SPR:n hyväntekeväisyyspeiton tekemiseen, tarvittaessa meitä opastaa mm Malli.

Käsityöklubilla on festivaaleilla myös oma osasto, jonka suunnittelu on nyt meneillään. Minä olen neulonut muutaman tossuparin.


Näitä on mukava tehdä. Koristelu tosin vaatii pientä näpertelyä.

Suurimpana projektina meillä käsityöklubilaisilla on tilkuista (20 cm x 20 cm) tehtävä työ:


Tilkkuja tarvitaan yli 200 kpl (täysin tarkka määrä ei ole vielä tiedossa) Arvaatteko mikä tilkuista tulee? Osa paloista on neulottu mohairlangasta. Vinkkinä vois "heittää" että neulominen on sekä hyödyllistä että hauskaa ja luovaa ;)

Pari poimintaa tilkkujen joukosta. Riitan tekemä tähtikuvio:Ja Marjo on neulonut tilkkuihin mm Luukon puumerkin (siis nurmoolaista osaamista ennen kirjoitustaitoa).


Puukko -ja käsityöfestivaalit järjestetään Kauhavan koulukeskuksessa os. Jylhäntie 14. Kangas-Aitassa on festivaalien aikana mm poistomyynti, kirppari ja perennojen vaihtopiste. Nyt kaikki joukolla Kauhavalle, niin saadaan iloinen kesäinen käsityötapahtuma!

Tellu

PS. Puukko -ja käsityöfestivaalit ovat myös Facebookissa.