Hups, kaksi viikkoa on taas vierähtänyt sitten edellisen päivityksen. Tuona aikana ainakin syksy on saapunut. Mitähän muuta...käsityörintamalla on valmistunut pääasiassa tossuja eikä niissä ole mitään uutta esiteltävää.  Muu käsityöaika on kulunut suunnitteluun ja kokeiluihin.


Tähän huivitekeleeseen harjoittelin helmien laittoa.


Eilen illalla aloitin ja tänään aamulla totesin, että purkuun menee. Puikot ovat lankaan liian suuret ja helmet olen neulonut summissa oman pään mukaan väärin, vaikka ohjekin olisi ollut saatavilla. Joskus sitä ei vaan jaksa nostaa takapuoltaan sohvasta ;)

Langasta on kuitenkin tulossa huivi viime talvena neulomaani pitkään mohairneuleeseen. Rowanin Kidsilk Haze -lankaa jäi jakusta yksi kokonainen kerä ja muutamia nyssyköitä. Ensin mietin jakun kaveriksi pitkää ja kapeaa huivia, mutta päädyin sitten leveämpään ja lyhyempään versioon, joka on myös toimivampi (siis oikeasti lämmittää).

Pitäisi muutenkin opetella huomioimaan käytännöllisyys hankinnoissa. Huivi makaa tuossa yhden viimeaikaisen vikahankintani päällä. Matkasta innostuneena ostin uuden vetolaukun... ja melko puhtaasti ulkonäön perusteella (tarkistin kyllä, että siinä oli kaksi pyörää). Nyt kun olen laskenut, mitä 5 päivän reissulle tarvitaan mukaan, niin pakko tunnustaa, ettei tuohon laukkuun mun tavarat ja mahd. tulevat lankaostokset ja mahd. muut ostokset sovi. Laukkua en palauttanut, sillä tuleehan niitä pienempiä reissuja.

Pikku hiljaa olen siis suunnannut ajatuksia matkaa kohti. The Knitting and Stiching Show on suuri käsityötapahtuma... miten siellä järjen ja harkintakyvyn malttaa säilyttää...

Vapaalankavirkatun laukun haluaisin mukaan. Siitä olenkin jo useamman vuoden haaveillut.


Sen verran olen päässyt eteenpäin, että olen taas tehnyt erilaisia virkkauskokeiluja ;)  Ja nyt tiedän tarkalleen, millainen laukusta pitäisi tulla, vaikka se vapaasti virkataankin :) Jo valmiita laukkuja voi käydä ihastelemassa täällä.


Tällä kertaa siis pääasiassa keskeneräisiä. Puutarhassa punakanelit onneksi kypsyvät ihan itsekseen :)

Mukavaa sunnuntaipäivää ja tulevaa viikkoa teille, jotka täällä pistäydytte. Kuulumisiin helmihuivin kanssa ensi viikonloppuna.