Tällä viikolla olen ollut kahdessa neuletapaamisessa: keskiviikkona "neulekahvilassa" Cafe Framessa Seinäjoella ja tänään Käsityöklubissa Kauhavan Kangas-Aitassa. Keskiviikkona saatiin käsillä tekemisen terapian lisäksi aimo annos nauruterapiaa, kun rohkaistuimme kertomaan pahimpia mokiamme. Meitä on Seinäjoella jo tosi iso porukka, mutta aina on yhtä mukavaa tutustua uusiin neulojiin varsinkin prosessi sellaisiin ;) Aloitamme n. klo 17 ja lopetamme klo 20-21, joten siitä voi päätellä jotakin ;)

Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubissa on tämän 10 kk:n aikana käynyt jo 26 innokasta käsitöiden harrastajia, joista osa on mukana melkein joka kerta. Tosi ilahduttavaa, kun harrastajapohjalle perustuva toiminta on pysynyt näin vireänä.

Viikon neulesaldoni jäi kuitenkin melko olemattomaksi: tekeillä on ruskeavalkoisesta Hip Hopista peruspoolo, josta valmiina ehkä 3/4. Liikuntaa olen saanut pidettyä yllä suunnitellulla tavalla ja nyt ei enää edes tarvitse patistaa itseään. Itse asiassa menen jo tosi innostuneena kuntosalille, sauvakävelylle enkä vähän verkaammin ;)

Myös pipo ja kaulaliina ovat olleet pojalla aktiivisessa käytössä:

1239498.jpg

Hahtuvalapasia neulon edelleen ja ajattelin kirjoittaa niiden ohjeen tänne blogiini joko huomenna tai alkuviikosta.