Ensimmäiseksi kiitän taas mukavista Norosliparikommenteista :) 

Kirjoitin jo viime sunnuntaina perusteellisen messuraportin, mutta sain sen lennätettyä bittiavaruuteen, ja perään lensi bloggausintokin muutamaksi päiväksi.

Käsityömessuista on jo viikko, mutten malta tyystin ohittaa aihetta. Messuilin tänä vuonna perjataina. Lähdimme matkaan pikkubussilla Kaarakan Taitokeskuksesta aamulla kahdeksan reikä reikä. Sain paikan Marja-Leenan ja Heleenan kautta. Oli tosi mukavaa matkustaa sielunsiskojen kanssa: matkalla vaihdoimme tuoreimmat käsityökuulumiset, heiluttelimme puikkoja ja selvittelimme yhden Norolankatakun ;) Tulomatkalla kävimme myös syömässä Ikaalisten Kylpylässä.

Malli ja Heleena neuloivat sukkia Magic Loop -tekniikalla:

2067394.jpg

Pitäis itsekin joskus opetella tuo tekniikka, vaikka näytti aika haastavalta. Naisten sukat taitavat jo olla valmiina. Minä neuloin loput Norot pojan kaulahuiviin, josta tuli oikein mieluisa.

Pirkkahallissa olimme heti klo 11 jälkeen. Sain Mallilta lipun, jolla vältyin jonottamiselta, kiitokset vielä kerran. Aloitimme kierroksen Kivimessuilta, jonne minä sitten unohdin itseni pitkäksi aikaa. Koruja en kuitenkaan ryhdy itse vääntämään.

Kuljen yleensä omissa ajatuksissani ja katse tiukasti messupöytien tasolla, joten en tunnistanut messuilta muita neulebloggaajia. Onneksi sentään huomasin nostaa katseeni Jukka Rintalan kohdalla, sillä pidin näkemästäni ;)

Tutustuin ensin niiden näytteilleasettajien osastoihin, joiden tuotteita ei ole täällä saatavissa. Netin kautta toki saa tilattua mitä vaan, mutta itselleni on tärkeää nähdä sävyt luonnossa.

2067578.jpg

Ostokseni olivat tänä vuonna pienikokoisemmat kuin viimeksi, vaikka nyt olisi saanut bussin kyydissä tuotua vaikka mitä. Vihreästä Vyyhdistä turkoosia merinovillaa (kehtaanko edes tunnustaa... että slipariin ;) ja muutamat luxuspuikot. Pirtin Kehräämöstä liukuvärjättyjä hahtuvakiekkoja (menin ostamaan pirteitä oranssivihreäkeltaisia, mutta päädyin hillittyihin ruskeaan ja farkkusiniseen). Ristomatti Ratian muovilaukun sisältöineen sai, kun tilasi Modan 2 vuodeksi. Ostin myös pari kivaa pukukorua. Kuvasin nuo lankojen pakkauskassit, kun ovat nykyään niin hienoja ;)

Messuilla oli itselleni pari uutta kivaa käsityöideaa. Toinen niistä oli alumiinilangasta tehdyt ikkuna- ja ovikoristeet. Alumiinilankaa saa maakaapelista, jota minulle jo tänään tuotiin kaksi 50 cm:n pätkää. En ole askartelija, mutta jos viikonloppuna yrittäisin vääntää jonkun tähden näköisen...

Inkiväärin ja Tiinan blogista on lennähtänyt tänne perhonen. Kauniit kiitokset teille molemmille!

2079356.jpg

Tunnustuksen voi antaa viiteen blogiin, joten perhonen lentää täältä:

Martan blogiin

Risulinnun pesään ja puutarhaan

 Satu H:lle

Kaisalle

JaanaMaalle

Monta muutakin minua inspiroivaa blogia on olemassa, mutta kun säännöt ovat mitkä ovat :)