Käväisin tänään pikaisesti katsomassa uusia joulu- ja koristevaloja. On se kumma, että joka vuosi tulee entistä kauniimpia tunnelmavalaisimia. Ihastuin erityisesti Airamin mattavalkoisiin lasipalloihin, koriste- ja kristallikivisarjoihin, valokranssiin ja uusiin lumikristallituotteisiin mm. 1,5m korkeaan Torniin, jonka voi sijoittaa myös ulos.

Kynttilöiden lisäksi valoa pimeyteen tuovat meille neulojille tietysti uudet langat:
252160.jpg

Eilisessä neuletapaamisessa saamien vinkkien perusteella tiesin, mitä haen Rustoopuorista.  Vanilla oli jo hakenut valkoista Regia silkkiä omiin sukkiinsa hintaa 3,50 e/vyyhti.  Marja-Leena kertoi Smartin olevan hyvää lankaa lapasiin. Kuttu on yhdistänyt sukkiinsa Sisua ja Alpacaa, minä ajattelin neuloa niistä yhdessä lapaset.

Nyt on sitten langat hankittu tulevia töitä ja lapaskuuta varten. Ja varastossa on lisäksi runsaasti seiskaveikkaa, jos oikein innostuu lapastelemaan ;)

Tässä vielä yksi kiva idea sukkakuun muistoksi:

252214.jpg

Ballerinasukat :) Ohje löytyy 18 vuotta vanhasta Suuri Käsityö kerhon joulunumerosta 12/1988.  Vaikka kyllä nuo osaa toteuttaa ilman ohjettakin. Kivasti ovat sukat makkaralla ballerinatossuissa :)