Sain vihdoin kirjoitettua toiselle Melli-laukulleni kirjallisen ohjeen. On ollut tosi pitkä prosessi ideoista koetilkkujen ja -laukkujen jälkeen valmiiksi malleiksi. Ohjeiden kirjoittaminenkaan ei ollut helppoa, joten omat neulemallit eivät ole minun juttu, mutta tulipa nyt kokeiltua tuotakin lajia ;)

1115467.jpg

Tähän laukkuun olen tyytyväinen: tykkään erityisesti olkahihnasta, helmineulevuoresta ja duffelinapista :) Laukku menee kaupalliseen tarkoitukseen, joten ei tällä kertaa tämän enempää.

Iltapäivällä erehdyin menemään Kyläkauppaan ja voi kauhistus, miten paljon porukkaa oli tänään liikkeellä.  Iltaa kohden väki väheni, joten sain joitakin joululahjoja hankittua. Ison osan joululahjoista suunnittelen joka vuosi itse tekeväni, mutta aina tulee aikapula vastaan, kun en osaa aloittaa (saada inspiraatiota) riittävän ajoissa. En viitsi tänne nyt kuitenkaan ruveta luettelemaan, mitä kaikkea on vielä tekemättä, mutta paljon niitä on.

Villasukantekokone täällä nyt pyörii, mutta se on tosi hidasta -60-luvun mallia: yhtä miehen 46 numeroista sukkaa 2,5 puikoilla se neuloo 5 tuntia ;)