Tämä on sitten väsyttävä vuodenaika tai ainakin mua on väsyttänyt koko viikon, joten eilinen arjen rutiineista poikkeava päivä tuli kyllä tarpeeseen. Aamupäivällä kokoontui Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubimme jouluisissa tunnelmissa (josta Sipi on ehtinyt jo kirjoittaa kivan jutun blogiinsa) ja illalla vietimme mukavaa yhdessäoloa työkaverien kanssa. Viikolla neuloin itselleni tämän lenkkimohairhuivin:

1085123.jpg

Lankana Kauhavan Kangas-Aitan Esito-lenkkimohair, josta on saatavilla tosi upeita sävyjä. Oman huivini leveys on n. 60 cm ja pituus n. 155cm. Neuloin helmineuletta isoilla puikoilla kuten Neliapila-kolmiohuivissa. Löysän käsialani vuoksi neuloin 10 mm puikoilla. Yhdestä vyyhdistä tulee useampi huivi. Kuvan huivin lisäksi neuloin pienemmän huivin (leveys n. 30 cm ja pituus n. 180 cm), joka mulla oli käytössä illalla. Löysin asuun vielä ihanat harmaat Norlynin pitsisukkahousut ;)

1085134.jpg

1085139.jpg

Huivi on kiinnitetty Hannele Hämäläisen tekemällä keraamisella rintakorulla, jonka kauneus ei kuvassa valitettavasti näy. Hopeinen Kalevala-solkikin sopisi huiviin hienosti, mutta mun kaikki kaksi ovat pronssisia (kuuleekohan joulupukki ;)

Tämä huivi siis kiilasi suoraan takavasemmalta puikoille, joten tuo mun julkinen työlista ei taaskaan lyhentynyt ;)