Tolppakorkokengät jalkaan ja menoksi ;D

1945432.jpg

Saa nauraa, mutta korkkarisäädystimien pitää oikeasti näyttää juuri tuolta...käsintehdyiltä ja paksuilta. Lankana Kauhavan Kangas-Aitan luonnonvalkoinen Melli, sukkapuikot kokoa 10, säärystimen varressa 28 silmukkaa, koron jälkeen 24 silmukkaa. Säärystimessa on siis aukko korkoa varten. Jokaista neulepintaa n. 4 kierrosta. Nämä yksilöt päätyvät todenn. sisustuselementiksi, kun joskus saan itselleni oman harrastustilan. 

Kaikkiin neuleisiin liitty tarina, niin näihinkin. Melli-langan herkulliset sävyt houkuttelvat ja inspiroivat minua aina kun käyn Kangas-Aitassa. Yritin viikonloppuna saada langasta lyhyttä liiviä aikaiseksi, mutta kolmannen yrityksen jälkeen luovutin. Koeliiviin valitsin luonnonvalkoisen värin, koska siinä näkyy erilaiset neulepinnat parhaiten. Ei tullut liiviä ei, mutta tulipa hauskat säädystimet ja mielikin pelastui;)

Kivat korkkarisäädystimet by Chanel löytyy myös tämän kevään Suuri Käsityökerho-lehdestä (taisi olla toukokuun numerossa), mutta on kai näitä nähty aikaisemminkin.