Ai, mitäkö anopin joululahjahuivi tekee mun harteilla la 29.12. klo 13.45 ;)

1167029.jpg

Kävi nimittäin tänä jouluna (;D) niin hassusti, että kaikki lahjat eivät ehtineet valmistua ajoissa. Anopin huivia jatkoin sitten Joulupäivän iltana, kun blogilistalla käytyäni totesin, että jotkut muutkin ovat neuloneet jouluna (mahtavaa, kun on olemassa tämä neuleblogiyhteisö, ei tunne itseään enää niin oudoksi). Anoppi sai sitten minulta lahjaksi huiviin ostamani Suotniemen soljen, josta hän onneksi tykkäsi kovasti. Koska huivi ei valmistunut ajoissa, aion nyt neuloa toisenkin mallin (joko Minttumaarin tai Revontulen) ja anoppi saa sitten valita niistä mieleisensä.

Yllä oleva huivi on suorakaiteen muotoinen ja neulottu Esiton lenkkimohairista, jota ainakin tänään oli vielä jokunen vyyhti Kauhavan Kangas-Aitan hyllyillä:

1167096.jpg

Nappasin kuvan, kun kokoonnuimme siellä Käsityöklubin merkeissä. Joulunajasta huolimatta meitä oli paikalla 10 innokasta neulojaa.

Apupupu-projekti päättyy vuoden lopussa. Tälläinen poppoo lähtee ensi viikolla Kangas-Aitasta SPR:n logistiikkakeskukseen Tampereelle:

1167140.jpg

Ihovärin perusteella näyttävät olevan kaikki samaa sukua ;)

Lopuksi lämpimät kiitokset kaikille edellisen postauksen tossukommenteista! Myös tossujen saajat tykkäsivät. Neuloisin tossuja mielelläni, mutta kenelle, kun kaikilla lähipiirissä alkaa jo olla joko yhdet tai useammat.

Minkähän työn nyt ottaisi puikoille... ihanaa, kun ei ole mitään aikarajaa. Taidan neuloa jotakin itselle.