Lämpimät kiitokset kaikille ryijyäni kommentoineille :) Risulintu kysyi haluaisinko itselleni vielä suuremman ryijyn ja vastaus on, että haluaisin, mutta se olisi sitten  ammattilaisen suunnittelema.  Vaikka olen edelleen tosi tyytyväinen omaan utuiseen (kiitos nimestä;)) Tulppaaniryijyyni (pelkäsin, että tarvikkeet ja työ menee hukkaan)  niin itse asiassa se on hyvin yksinkertainen, mutta sopii hienosti sekä väreiltään että kooltaan paikkaansa.

Oikeista ryijylangoista tehdyt ryijyt ovat pinnaltaan kuin samettia ja useiden lankojen yhditelmillä saadaan aikaan upeita kuvia ja väripintoja kuten esim. Sirkka Könösen suunnittelemassa Kettujen leikki ryijyssä on. Myös Taina Otsamon Kevätkoivua olen ihaillut.Lopuksi vielä Vappuaaton kuvaa meiltä:

554054.jpg

Tehtiin systerin kanssa päivällä mosaiikkitöitä. Siskon pojat auttoivat mielellään laattojen hajottamisessa :) Isompi ruukunalku on mun ja pienempään sisko hahmotteli kukkaköynnöksen. Omasta jättiruukustani on valmiina ehkä 1/3 osaa, siskon ruukku näyttää jo näin kivalta:

554072.jpg


Kävi meitä tälläinen kaverikin ilahduttamassa:

554176.jpg

Näihin kuviin ja tunnelmiin on kiva lopettaa ja toivottaa kaikille lukijoilleni ja satunnaisille ohikulkijoille HAUSKAA VAPPUA!