Tässäpä teille pari näkymää Tapion kaupasta:

829824.jpg

829829.jpg

Tekiskö mieli mennä penkomaan ;) Kyllä sinne vielä jokunen kerä jäi, vaikka aika kivasti me 10 naista saatiin niitä mukaamme. Tässä nopeimmat ovat ehtineet jo kassalle asti:

829840.jpg

Maksamassa Kaisa, jonka kaikki ostokset eivät valitettavasti mahtuneet tuohon kuvaan ;) Kaisan tuhlailusta (tai ei vaiskaan, hän pysy varaamassaan budjetissa...ainakin melkein) voit lukea täältä.  Vuoroaan odottelevat Sipi ja Kuttu.

Minä vietin suurimman osan ajasta alpakkahyllyn luona tai "ravasin" kerien kanssa  peilin ja hyllyn väliä. Minkävärinen pitsihuivi sopisi parhaiten... a) ihon väriin,  b) hiusten väriin  ja  c) vaatekaappini sisältöön. Sävyt, joita olin etukäteen ajatellut, eivät sitten loppujen lopuksi päässeetkään huivilangoiksi, mutta kyllä mä ruskeaa ja beigeä Dropsin Alpacaakin ostin (pakko: väri ja kukkaroystävällinen hinta 3.80e/50 g).

829901.jpg

Ruskeasta ja beigestä tulee neuletakki, muut ovat huivilankoja. Joukossa kaksi joululahjalankaa. Merinosilkistä valitsin tuon hennon vihreän sävyn. Kovasti tekisi mieli jo tarttua noihin lankoihin, mutta sitä ennen on vielä pari kesäisempää neulejuttua.

Nyt myös 10 kerää Fabelia löytyy kotoamme.

829941.jpg

Viittä eri väriä, langoista pitäisi tulla joululahjasukkia. Sukkien saaja halusi välttämättä itse maksaa langat, joten vain kutominen jää lahjaksi. Ja minä, joka en tykkää sukankutomisesta, itse ehdotin moista asiaa. Taisin leijailla lankapilvessä ja kuvittelin neulovani sukkia tuosta vaan ;) No, onneksi jouluun on vielä aikaa.

Lähtiessämme saimme jokainen lahjapussukan, josta löytyi 4 x  2 kerää erilaisia lankoja. Jatkoimme käsityöpäiväämme vielä neulekahvilatapaamisessa Seinäjoella. Lähdin aamulla matkaan klo 10.15 ja kotona olin klo 21.30, joten sellaiset 11 tuntia lankojen, käsitöiden ja käsityön ystävien seurassa ja mukavaa oli..ja hei siskot, koska otetaan uusiksi?