834280.jpg

Kesäkassitempauksen aikana innostuin koukkuamaan tuota Novitan (kevät 07, malli 18) kesäkassia, joka on tehty takareunavirkkauksella. Lankana omassani on Anchor Magicline, jota jäi aikaisemmin virkatusta puserostani. Lisälankaa jouduin tuotattamaan, kun puseron loppulangat eivät sitten ihan riittäneetkään koko kassiin. Korvaavaa lankaa en yleensä käytä, jos samaa lankaa vain jostakin saan.

Kassi ei siten valmistunut ihan tempauksen aikataulussa, mutta valmistui kuitenkin vielä tänä kesänä. Eilen kiinnitin nuo kahvat, jotka otin kylmästi uudesta alennusmyynnistä ostamastani kankaisesta kesälaukusta. Täytyy kyllä tunnustaa, että ostin ko. laukun vain sen kahvojen vuoksi ja maksoin 50 % aleen jälkeen siitä alle 4 euroa.  Ostin eilen myös toisen (pienemmän)  tummanruskean kahvaparin paikallisesta käsityöliikkeestä hintaan 8.60 e, mutta kassiin sopi paremmin nuo isommat  kahvat.

Mitähän mä tuosta laukusta sanoisin... malli on  superhelppo ja nopeatekoinen (mun kaikki mallit ovat näköjään vaan helppoja ja nopeita ;). Ja takareunavirkkauksesta tulee aika kivannäköistä jälkeä:

834353.jpg

Laukusta tuli ihan prikulleen mallinsa näköinen, mutta ei siitä tullut mun uutta lempilaukkua. Se on jotenkin tätimäinen, mutta uskon kuitenkin käyttäväni laukkua ainakin yhdessä sen puseron kanssa.