Mulla on tänä jouluna kiinnostus kaikenlaisiin palloihin ;)

1141775.jpg

Tämä on tehty kiertämällä paperilankaa ilmapallon päälle. Sisällä Airamin minikoristelamput. Teko-ohjeen sain Marja-Leenalta neuletapaamisessa (kiitos Marja-Leena, jos satut täällä vierailemaan ;) Ilmapallon päälle laitetaan kerros tuorekelmua (en tiedä onko pakollinen, mutta noudatin tarkasti saamaani ohjetta). Paperinaru kiinnitetään pallon pintaa vedellä ohennetun EriKeepperin avulla. Ilmapallomuottia en saanut ihan pyöreäksi, mutta riittäväksi kuitenkin, ettei ihan munalta näytä ;) vaikka saahan se käsityön jälki toki näkyä. Kuivanutta liimaa pitäisi vielä jaksaa poistaa lankojen välistä ja kiinnittää lamput ohuella langalla pallon sisään (nyt ovat yhdessä mytyssä ;)

Villasukan neulominen kellon kanssa ei toteutunut, tuli kaikenlaisia keskeytyksiä, joten ennätystuloksen yrittäminen siirtyy tuonnemmaksi. Uusi ennätys varmaan syntyy, sillä LYHYILLÄ BAMBUSUKKAPUIKOILLA ON IHANAA....SIIS TODELLA NAUTINNOLLISTA NEULOA!!!! ... miksei kukaan ole kertonut mulle tuota aikaisemmin...tai missä mun korvat on ollut ;)  En tiedä, onko mun uudet sukkapuikot ne ns. sormikaspuikot, mutta pituutta niillä on 15 cm eli 5 cm vähemmän kuin tavallisilla sukkapuikoilla.

Tässä on vielä pari iltaa aikaa kutimille, aikakin parit tossut pitää vielä saada neulottua ja huovutellua, mutta niistä sitten kuvaa joulun jälkeen.

Ja kiitokset vielä kaikille teille, jotka onnittelitte tuon 100 000 käynnin johdosta.