Päivä päivältä oon tykästynyt entistä enemmän ruskeaan huovutettuun laukkuuni. Ajattelin tehdä samalla ohjeella laukun siskollenikin ja kuinkas ollakaan hänkin valitsi ruskean värin. Siskon laukkuun pitää sitten keksiä joku herkkä koristelu tai ostaa Filttiinan kautta kaunis huopakoru. 

Lopusta Huopasesta virkkasin itselleni kaulahuivin:

256713.jpg

Huivin ohje löytyy Novitan viime talven numerosta. Pinta ei ole niin puhtaan ruskea kuin tuossa laukussa, jonka siis käänsin huovutuksen jälkeen toisin päin.  Huivin kanssa pääsi sattumaan myös pieni moka: se unohtui yön yli pesukoneeseen. Aamukiireessä olikin sitten jonkun verran venyteltävää ;-), mutta kyllä siitä ihan hyvä tuli.

Olin eilen työhön liittyvällä opintomatkalla Tampereella. Päivän päätteeksi oli pari tuntia aikaa ruokailuun. Käväsin pikaisesti sekä Koskikeskuksen käsityöliikkeessä että Taito Shopissa.  Koskikeskuksen käsityöliikkeessä oli mielettömän hyvä valikoima nappeja, nauhoja yms. tarpeellista.  Pieniä bambusukkapuikkoja sieltä hain ja löysin myös erittäin kapea heijastinlankaa (ohuempaa kuin Kauhavan Kangasaitan vastaava). Taito Shopista ostin palan ryijyn pohjakangasta. Sain erittäin ystävällistä palvelua ja pikaisen opastuksen ryijyn nukittamiseen sekä kirjallisen ohjeen mukaani. Suunnittelen  tekeväni kolme eriväristä pientä (25x25) ryijyä. Lankana aioin käyttää Novitan Floricaa.

Kotimatkalla otin toiset bambusukkapuikot käteeni ja aloitin neulomaan pojan lapasta. Ja näin pitkälle pääsee linja-automatkalla (huom! huonossa valaistuksessa, mutta hyvässä seurassa) välillä Tampere-Seinäjoki:
 
256781.jpg

Vain kärkikavennus jäi puuttumaan. Mutta valitettavasti lapasesta tuli käyttäjälleen liian leveä :-{  Todenn. puran koko tekeleen, koska tykkään itsekin, että lapaset ovat prikulleen oikean kokoiset eivätkä  mitkään "leipälapiot" ;-)


256829.jpg   Ja tähän osallistutaan...