273723.jpg

mutta, lasten tullessa ajokortti-ikään ja puutarhan valmistuttua, ei enää välttämättä tarvita tila-autoa. Perusteluista ja selittelyistä huolimatta olen tänään potenut jonkinasteista "ostokrapulaa", mutta eikö tämä tästä pikku hiljaa ajan ja kutimen kanssa helpota.

274757.jpg

Sininen Huopanen on ollut ostoslistalla jo pidempään. Oon vaan miettinyt, kuinka monta huovutettua laukkua kannattaa itselle tehdä (kolmeen olen nyt päätynyt).

Kiitokset vielä kaikille huivikehuista. Suurin "kunnia" kuuluu tietysti huivin suunnittelijalle, mutta toteuttajaa ilahdutti erityisesti kommentit,  jossa toteutus nähtiin hienommaksi kuin lehdessä ;))) Mies kyllä kyseli, etteikö kukaan ole halunnut tietää valokuvaajan nimeä ;)  Huiviin meni tosiaankin vain 2 kerää Kitten Mohairia, koska tein siitä kapeamman eli n. 55 cm:n (ohjeessa leveys on 80 cm), pituus omassani on sama n. 150 cm.  Punainen mohairhuivi on melko huomiota herättävä, joten ei sitä aivan joka tilaisuuteen voi laittaa. Tänään kuitenkin huivi pääsee ensikäyttöön, kun vietämme työpaikan pikkujoulua ruokailemalla ravintola Almassa ja sen jälkeen menemme teatteriin.   Mukavaa piristystä tähän pimeään aikaan siis luvassa.

Edit:
1) uudet laukun kahvat ;)
2) harmikseni sain eilen todeta, että myös Kitten Mohairista irtoaa "karvoja" (ei kuitenkaan niin paljon kuin Novitan mohairlangoista).