Tämän vuoksi nainen tarvitsee tila-auton:
99893.jpg
Langat menevät pieneen tilaan, mutta puutarhatarvikkeet eivät. Hankin vasta tänään kesäkukat, ettei tarvitse kiikuttaa kukkia hallalta suojaan. Kesäkukissa oli mielettömät hintaerot ainakin täällä päin Suomea ja muutenkin kukat olivat aika hintavia.

Oikeastaan yritän tässä vakuutella itselleni, etten tarvitse tätä autoa (Champagne-värisenä). Ihastuin ulkonäköön ja kävin myös koeajamassa. Ratin takana tuli sellainen huumaava tunne, että tämä on ehdottomasti saatava. Tänään olen sitten palannut takaisin maan pinnalle, mutta en ole unohtanut... *huokaa ja haaveilee*. Pitää varmaan käydä pyytämässä tarjous, niin silloin viimeistään realiteetti palautuu (yleensä vanhasta autosta luvataan vaihdossa aina liian vähän).

Olen myös neulonut. Aloitin eilen tekemään pinkkiä toppia huomiselle KIP-päivälle, kun kaapista ei löytynyt mitään sopivaa (tapahtuman teemaan ja luvattuun lämpimään säähän). Kun nyt olen innostunut käyttämään pinkkiä kenkiä ja laukkuja, niin kaikki vanhat topit (kivatkin) tuntuvat värittömiltä. Neulon Samoksesta, jolla työ edistyy todella nopeasti. Etu- ja takakappaleet ovat jo valmiina, enää kaarrokeosuus puuttuu. Puikoilla on myös Havaiji-pusero (takakpl tehty, etukpl puolessa välissä) sekä vaaleanpunainen toppi ja kukkashaali Butterflystä (toppi on jo valmis, huivista puuttuu vielä paloja, esittelen se myöhemmin yhdessä, ne kuuluvat kiinteästi yhteen). Pinkki Samos-neuletakki ei ole edistynyt kuin 10 cm sitten viime kuvaamisen. En viitsi kuvata keskeneräisiä töitä montaa kertaa, kuvaan vain "lähdön ja maaliintulon". Sen sijaan esittelisin mielelläni enemmänkin puutarhan ihanuuksia. Puutarhani on nimittäin parhaimmillaan näin alkukesästä.

Tässä koristeomenapuu aurinkoisena aamuna:97211.jpg

Nyt neulomaan ja huomisiin!