Toukokuun lopulla (kesäloman alussa) aloitin neulomaan juhlavaa vaaleanpunaista toppia suvun yo-juhliin. No, ei valmistunut. Eikä valmistunut Tangomarkkinoille, ei Kaustisen musiikkifestivaaleille eikä ole vieläkään valmis. Tai itse toppi on, mutta kukkashaali ei. Ne kuuluvat kiinteästi yhteen (toppi yksinään ei näytä paljon miltään), joten haluaisin esitelläkin ne yhdessä. Kukkashaali tulee (tai pitäsikö tässä tapauksessa sanoa ei tule) paloista, joita olen yrittänyt virkata aina silloin tällöin, mutta tihkaisee. En ole viitisinyt aloittaa uutta kesäneuletta, kun sitten shaali ei ainakaan valmistu. Joitakin kesämenoja on vielä suunnitelmissa mm. Vanhan Paukun festivaalit  ja kesäteatteria, joten laitan toiveeni viikon päästä alkavaan vuosilomaviikkoon.

Sen sijaan, mä oon aika hyvä löytämään kaupoista kaikkea kivaa...Yksi jokakesäinen odotettu tapahtuma on ehdottomasti Lapuan Kankurien myyntipäivät, jotka olivat viime viikolla. Kahden päivän aikana on hyvä tilaisuus täydentää edullisesti omaa (ja suvun) liinavaatekaappia ja kaikki kankaat/tuotteet on valmistettu joko puuvillasta tai pellavasta. Kaitaliinavalikoima on laaja, tässä tämän kesän liinaostokseni:132069.jpg
Tein enemmän löytöjä sukulaisille kuin itselleni. Vain kuvan joululiinat jäävät itselle.

Systeri tilasi juhlaliinaksi tämän sinisen Ruusunen-liinan:132072.jpg
Tämä on mielestäni Kankurien kaunein juhlaliina ja värivaihtoehtoja on useita.

Ihastuin myös tähän sydänkankaaseen:132070.jpg
Kankaassa on jotain samaa henkeä, kun Kalevala Koruissa. Ajattelin tehdä kankaasta itselleni laukun, kun nyt on ompelukonekin esillä. Toivotaan, että kesälomaviikolla löytyy aikaa käsitöille ja lukemiselle.