Keskikesän kunniaksi otin käyttöön tämän hempeän blogipohjan, jonka Sare on minulle tehnyt joskus 2 vuotta sitten. Pinkki on edelleenkin mun rakkain kesäväri...kukissa, asusteissa jne ;)

Harrastusten parissa on edelleen melko hiljaista. Yhtä kesäpuseroa tikkuan silloin tällöin. Puseron malli ja lanka ovat parin vuoden takaa, joten eivät enää kovasti innosta. Takakappale on onneksi jo tehtynä.

Viime lauantain KIP-päivä Seinäjoella oli onnistunut. Ulkoiset puitteet olivat täydelliset ja seura oli ensiluokkaista ;). Lisätietoa löytyy mm. Mallin ja Kaisan blogeista. Mallin blogissa on myös kuva korkokenkien kanssa pidettävistä neulesäärystimistä, joihin kovasti ihastuin. Omat versiot pitää siis saada viimeistään syksyksi.

Lauataina käväisin pikaisesti myös Kauhavan Kangas-Aitassa,  josta hain itselleni tämän:

1661076.jpg

Taitaa olla aikuisikäni ensimmäinen printtipaita ;)  Tämä on kuitenkin tyylikäs! Paitaa löytyy kolmea eri väriä,  kolmella eri tekstillä ja kahta eri mallia (muodokkaampaa ja hiukan muotoja peittävää, vai miten sen nyt sanois ;).

Koska paitakuvaan pääsi mukaan myös yksi tuoksuköynnöskuusamana kukka, laitan tähän kuvan meidän toisesta sisääntulosta:

1661079.jpg

Pergola on rakennettu autotallin ja piharakennuksen sivuun jatkeeksi. Ensimmäisessä pylväässä kasvaa kiinankärhöä ja laikkuköynnöstä, joka tänä keväänä kärsi melko lailla hallasta. Toisessa pylväässä on villiviiniä ja humalaa, joka on levittäytynyt jo pitkin rinnettä ja laatoistusta (vaatii siis jotakin toimenpidettä).  Kolmannessa ja neljännessä pylväässä on myös humalaa, mutta ne kasvavat huonommin vähäisen valon vuoksi. Bergolan toisessa päässä on tuoksuköynnöskuusama, jonka kukat ovat todella kauniit ja tuoksuvat:

1661097.jpg

Alkuperäisenä haaveena oli saada bergolaan kasvamaan villiviiniä, köynnösruusua ja suurempia kärhöjä, mutta ne eivät menestyneet. Ensimmäiset villiviinin taimet eivät juurikaan kasvaneet, joten kaivoin ne lopulta ylös ja tein köynnöksille syvemmät istutuskuopat. Ruusut ja kärhöt kasvoivat ensimmäisenä vuonna, mutta eivät enää talven jälkeen.

Juhannusruusu on meillä vasta puhkeamassa kukkaan, kun kasvaa niin huonossa paikassa. Mutta kyllä ovat kauniita ruusun nuputkin:

    1661122.jpg

Aavistus hempeää punaista. Ja sitten itse ruusu on niin kauniin valkoinen.

Toivotan kaikille oikein Kaunista Juhannusaikaa!