Saan paljon vapaa-aikaani kulumaan myös erilaisten kodin sisustusjuttujen parissa. Tänään olen suunnitellut, mitä kankaita yms. tarvikkeita pitää vielä ensi viikolla hankkia ennen viikon päästä alkavaa lomaa, ettei sitten heti tarvitse kauppoihin lähteä. Hankkisin varmaan kotiin enemmän kaikenlaista tilpehööriä, jos saisin vapaasti päällepäsmätä tuon sisustuksen kanssa, mutta meillä mies ja pojat ovat aina ilmaiseet selkeän mielipiteensä eikä poikien huoneeseen ole saanut viedä mitään omin päin ;)

Viime keväänä päällystin pojan työhuoneen runkosängyn Annalasta ostamallani kukkakankaalla.

1244368777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mies teki hyllyt puusta ja minä lakkasin ne harmaalla lakalla kahteen kertaan. Seinälle hankittiin vielä marketista mustavalkoinen juliste "Lunchtime Atop a Skyscraper". Huoneeseen jätettiin vanhat siniset tapetit ja nurkasta alkavaan uuteen seinäpätkään laitettiin maalattavaa tapettia. Maali ostettiin tapetinpalan kanssa, niin saatiin samaa sävyä. Huoneeseen ostin vielä kaksi harmaata pyöreää nukkamattoa. Olen ollut tyytyväinen, samoin asukas.

Lomalla aion neuloa keittiöön uudet verhot ja makuuhuoneeseen uusia tyynyjä. Keittiön verhot saatan virkatakin siitä perinteisestä kalalanganväristä, josta muutaman vuoden tauon jälkeen olen jälleen alkanut tykätä... niin se mieli ja maku muuttuu ajan kanssa.