Tykkään, että puutarhasta löytyy myös hauskoja yksityiskohtia. Kuten kaikki tiedämme sekä huumori että tyylitaju ovat jokaisella omanlaisiaan. Rohkean paljastaa nyt omaa "puutarhahuumoriani" ;)

1687060.jpg

Mun vanha fillari löysi uuden paikan takapihan aitan edustan kukkapenkistä. Ompelin siihen pikkukukallisen lestansuojan ja pyörästä löytyy myös neulottuja yksityiskohtia mm. rungosta...

1687105.jpg

...ja samalla fillari sai uuden nimen ;)  Tuo nimi sopii itse asiassa hyvin tuolle polkupyörälle, sillä se on mun virheostos vajaan kymmenen vuoden takaa: renkaat ovat liian pienet ja ajoasento etukumara. Sillä ei päässyt lujaa eikä toisaalta ajaessa voinut nautiskella maisemistakaan. Ostin siis itselleni kaupunkipolkupyörän tänne "maalle".

1687183.jpg

Kylvin kukkapenkkiin erivärisiä ruiskaunokkeja, mutta ovat itäneet huonosti, kun joku unohti säännöllisen kastelun. Haaveilen, että jatkossa pyörä enemmän maastoutuisi kukkien joukkoon. Köynnöskasvien siemeniä esim. hajuhernettä voisi penkkiin myös istuttaa, köynnökset saisivat sitten vapaasti kiipeillä pitkin pinnoja ja runkoa... aaah...;) Laitan tänne heti uuden kuvan,  kun saan ne kukat kasvamaan haaveilemallani tavalla ;)