Täällä on neulomisessa joku outo vaihe meneillään:  aloitan jatkuvasti uusia juttuja, vaikka kaikki vanhat on vielä kesken ;)

1941025.jpg 

Tässä kaksi uusimmista aloituksista. Cocoksesta tulee pieni jakku vajaamittaisilla hihoilla ja ruskeasta Bambusta pitkähihainen neuletakki. Cocokseen kokeilin useita neulepintoja ennen kuin olin tyytyväinen. Ruskean neuletakin malli on sama kuin tämän kesällä virkkaamani vihreän.

Tänään oli Käsityöklubimme tapaaminen Kauhavan Kangas-Aitassa, jossa messumarkkinoiden valmistelut ovat jo hyvässä vauhdissa. Messumarkkinat alkavat siis ensi viikon torstaina 2.10. klo 9. Me käsityöklubilaiset olemme paikalla erilaisten töittemme kanssa koko markkinoiden ajan. Vuorottelemme aamu- ja iltavuoroa 16 klubilaisten innokkaalla porukalla. Jos tulette Kauhavalle,  niin tulkaa ihmeessä juttelemaan. 

Jos jotakin kiinnostaa ihana retrovihreä pitsitakkini lanka, niin sitä löytyy messumarkkinoilta Kangas-Aitan vanhalta puolelta (= poistomyynnistä) 1 kg:n kartiossa. Lanka on 100 % puuvillaa ja hinta on kiva yllätys ;)