Kiitokset lämpimistä huivikehuista :), huiveja tulee vielä jatkossakin näkymään täällä, sillä aioin tehdä itselleni vielä ainakin kaksi Shetland Trianglea: roosan ja tummansinisen sekä myös muita kolmiohuiveja joululahjoiksi.  Olen täällä viikon ajan odotellut pitsiaddeja saapuvaksi Vuorelmalta, mutta näyttää kestävän... tilasin ja maksoin viime lauantaina, joten viikko ei riitä toimitusajaksi (laitoin eilen asiasta palautetta Vuorelmaan päin).

Perjatai-iltana neuloin toiset luumutossut ja eilen huovutin ne yhdessä erilaisten Melli-tilkkujen kanssa. Tossuista en nyt laita kuvaa, kun ovat prikulleen samanlaiset kuin edelliset. Nämä toiset tossut laitan joulupakettiin, joten ensimmäinen joululahjakin on nyt sitten paketointia vaille valmis ja samalla tuo työlistani väheni yhdellä ;)

924201.jpg

Viininpunaiset tilkut ovat siis Kauhavan Kangas-Aitan Melli-lankaa. Mulla on mielessä kolmekin erilaista laukkua, mutta ensin täytyy testata, miten tuo lanka käyttäytyy pesukoneessa.  Toivotaan, että ensimmäinen laukku onnistuu, sillä en kovin montaa kertaa viitsi valmiita laukkuja neuloa.

Pojalle aloitin aamulla armeijanvihreitä kynsikkäitä (ei sille pojalle, joka on parhaillaankin Kainuun prikaatissa) vaan kuopukselle. Langaksi valitsin "ylellisen" Sandnesin alpakkan, kun tämä poika ei tapaa kadottaa käsineitään ;) Yllätyin, miten nopeasti nuo pienet työt valmistuvatkin: nyt odotellaan vain sovitusta.  En varsinaiset ole nopea neuloja (vaikka olen saanut sellaisiakin kehuja vastaanottaa huivien neulomisen yhteydessä ja varmaan joskun ennenkin), mutta yleensä neulon tosi ahkerasti, kun jotakin aloitan ja sitten malttamattomana haluan mahd. pian nähdä valmiin lopputuloksen ;)

Puutarhassa en viime aikoina ole ahkeroinut: joku puutarhaplääh on totaalisesti iskenyt ja neulenurkkaus vetää puoleensa magneetin tavoin ;) Yritin piristää itseäni eilen ostamalla muutaman pussin kukkasipuleja (jotka istutan sitten viimevuotiseen tapaan mahd. myöhään). Tänään täytyy kyllä pakottaa itsensä ulos, sillä se talvi kumminkin tulee sieltä...halusi tai ei.

PS. Laitoin uuden hinnan vaalenapunaisille Teddyille, jos jollakin vaan olisi langoille käyttöä.