Veljekset kuin ilvekset:

492763.jpg

Vai pitäiskö sanoa, että serkukset ;) Apupupuilla on pituutta komiat 58 cm. Lankana Fritidsgarn, joka on karkeampaa kuin seiskaveikat ja nallet, mutta  ihanan villan tuntuinen ja jotenkin luonnonläheisempi. Nämä Apupuput neuloin siskon pojille ja ne ovat jo matkalla viemään pääsiäisiloa Keski-Pohjanmaalle.

Myös blogiarvontani palkinto on saapunut perille ja Pia on tehnyt siitä kivan postauksen nettilinkkeineen. Lisään vielä, että niitä Körttipastilleja saa ostaa Wanhan Karhunmäen Körttikaupasta, jossa myydään myös käsitöitä. Ja Karhunmäen isäntä on mestaripuutarhuri, joten voitte vaan kuvitella, kuinka kauan niitten pastillien hakureissu kesti ;D

Tämä blogi hiljenee nyt joksikin aikaa neuleiden osalta. Vien puikot ja langat huomenna piiloon, jotta saisin aloitettua tosissani noita remonttitöitä. Sisustukseen ja puutarhaan liittyviä "kätten töitä"  on tekeillä ja suunnitteilla runsaasti (laitan niistä myöhemmin oman laatikon), joten tulen varmaan jatkossa päivittämään ainakin sunnuntaisin, ellei sitten tule jotakin sellaista, joka pitää ehdottomasti heti kertoa kuten puutarhan ensimmäinen kukka, lottovoitto yms.

Toivottelen jo nyt kaikille Oikein hyvää pääsiäistä!