Kävin aamulla poimimassa puutarhan viimeiset kukkaset:

1034279.jpg

Nämä valkoiset orvokit ovat kukkineet toukokuusta marraskuuhun! Istutin kukkivat taimet keväällä suureen ruukkuun sillä ajatuksella, että vaihdan niitten tilalle sitten kesällä "paremmat" kukat, mutta tämä lajike ei kasvanutkaan pitkäksi honteloksi vaan kukki todella kauniisti koko kesän.

    1034303.jpg

Olen "kevätpuutarhuri" ja syksyllä pakolliset pihatyöt jäävät aina viime tippaan. Kukkasipulien istuttaminen ei varsinaisesti kuulu niihin pakollisiin töihin, mutta nämä sipulit ovat syksyn aikana kulkeutuneet kotiimme ja huomenna ne pitäisi kyllä viimeistään saada maan alle.

1034342.jpg

Vaaleanpunaiset matalat  tulppaanit (120 kpl ) ja keltaiset parvitulppanit istutan piharappusten reunaan. Parvitulppaanit löysin ilokseni viime lauantaina, mutta niitä oli enää jäljellä 6 pussia (kukkasipulit ostetaan täällä tosi nopeasti kauppojen hyllyiltä). Parvitulppaanien pitäisi kuitenkin levitä nopeasti, joten eiköhän nuo yhdessä riitä rappusten molemmille puolille. Krookukset taidan laittaa suihkulähteen viedessä olevaan kivikkoryhmään. Toivotaan, ettei huomenna ole enempää lunta kuin tänään oli, vaikka onhan maa vielä lämmin.