Olin lupautunut  sunnuntaipäivän leikkimieliseen neulekilpailuun tietämättä siitä sen enempää.

Parineulontaan 25 numeron puikoilla:  molemmilla oli oma puikko, eikä toisen puikkoon saanut koskea. Pareista toinen oli aktiivineuloja ja toinen vähemmän käsitöitä harrastava.  10 silmukkaa ja aikaa 5 minuuttia.

 

Kilpailuun osallistui kolme paria ja me Pinkit Leidit tulimme pronssille :) Kuten näkyy tekniikka vaatisi vielä harjoittelua. Saatiin me yksi kierros valmiiksi ja samalla silmukkamäärä lisääntymään yhdellä, taitavaa eikös ;)

Kauhavasalissa Modan päätoimittaja Kati Ekko ja neulesuunnittelijat Lea Petäjä ja Marja Rautiainen kertoivat mielenkiintoisesti lehden ja neulemallien synnystä luennolla, joka järjestettiin molempina festaripäivinä. Saimme myös hiukan etukäteistietoa tulevista lehdistä.

Neulekahvilassa osa käsityöklubilaisista piti oman työnäytöksen rosee-tekniikasta, käpyilystä, koukkuamisesta, tuftauksesta ja puikkovirkkauksesta...klik Sipin blogi.

Loppuun kuva, josta välittyy hienosti festivaalien iloinen ja lämminhenkinen tunnelma:

Vasemmalla neulekahvilassa mahtavan huumoritajun ja myös kädentaidot omaava juontaja Laura Jurkka ja oikealla edessä käsityöfestivaalien pääideoija Kirsti Karppinen Kauhavan Kangas-Aitasta. Festivaalit tullaan järjestämään myös ensi kesänä ja Laura Jurkka lupautui sinne jälleen juontamaan.