Ennen kuin päivitän tänne viikon tapahtumat harrastusrintamalta haluan kiittää kaikista edellisen postauksen pitsiliivikehuista!  Kommentit ovat ehdottomasti bloggamisen suola :)

Sytomyssy-kampanja jatkuu myös täällä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella ainakin syksyyn, mutta juhlallinen luovutustilaisuus järjestetään Seinäjoen keskussairaalan syöpäosaston päiväsalissa 11.5. klo 14. Haluan osaltani kiittää kaikkia myssyilijöitä ja tukijoita. Erityiskiitokset lähetän Etelä-Pohjanmaan alueen puuhanaiselle Mallille.

Ja toinen tärkeä käsityöuutinen on Kauhavan Puukko- ja käsityöfestivaalien ohjelman valmistuminen. Kangas-Aitan neulekahvilassa juontaa Laura Jurkka ja festareilla esiintyy mm. Veeti Kallio ;). Moda-lehti ja Lea Petäjä ovat paikalla. Neulekahvilassa järjestetään erilaisia työnäytöksiä, leikkimielisiä kilpailuja sekä tehdään SPR:n hyväntekeväisyyspeittoa. Ohjelma on monipuolinen ja sopii sekä miehille että naisille. Innostuneena odotan tulevaa  ”Käsillä tekemisen riemua – samanhenkisten seuraa”

Ja jos hyvin käy, niin minulla on ensi kesänä myös uusi neulemekko. Kaikki on kuitenkin vielä alkutekijöissä:


Ideoita olen hakenut siltä sun täältä, kun valmista mallia en löytänyt. Eniten inspiroiduin tästä Dopsin mekosta, mutta mekon yläosa on liian avoin. Myös uusimassa Novitassa (malli 60) on kiva kaksiosainen neuleasu aikuiselle naiselle. Omaani aloitin virkkaamaan "pyörövirkkauksella" ja yritän kaventaa silmukoita vyötärölle tuossa matkan varrella. Olo on vielä hyvin epävarma, mutta toiveikas :)

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille täällä vierailijoille!