Tämä blogi on jäänyt viime aikoina vähälle huomiolle. Olen lisännyt vapaa-aikaan liikuntaa, mikä taitaa olla jo perinne tähän aikaan vuodesta :) Kovin pitkää taukoa ei neulomiseen kuitenkaan tullut, sillä Vuokatin käsityötapahtuman jälkeen oli aivan pakko kaivaa langat esille. Paksu neuletunika valmistuikin perjantai-iltana:


Malli 46. on Novitan talvi 2009 numerosta. Lehdessä tunika on neulottu Nalle Marjaretkestä ja Rose Mohairista ja niillä minäkin aloitin, mutta ruskeabeigekirjava Nalle ja vaaleabeige Rose ei näyttänyt hyvältä yhdessä. Varastosta löysin sitten tummempaa sävyä eli Novitan Rustikaa, joka sopii malliin kivasti. Takakappale ja etukappaleen sivut ovat ainaoikeaaneuletta, etukappaleen keskiosassa menee palmikkoneuletta. Kauluksessa 2o2n neuletta, jota mallissa on myös hihoissa 10 cm. Minun tunikassa hihoista tuli kapeat, joten jätin resorit tässä vaiheessa pois.


Novitan mallin sanotaan olevan nuoren naisen tunikaliivi, mutta kyllä se vanhemmallekin naiselle sopii: näyttää vaan kurvikkaammalta (kauniisti sanottuna:).

PS. Hypistelin eilen Kauhavan Kangas-Aitassa Nallen uusia sävyjä mm Kukkaketoa ja tuli mieleen tämä malli. Kukkaketo yhdistettynä johokin hempeään lankaan...