olin perjataina Suomen Kädentaidot-messuilla Pirkkahallissa ja johan oli messut! Pohojalaasflikkaa ihan pyörrytti! Varustauduin messuille jättämällä korkokengät kotiin, mutta oikeanlaista ostoskassia (kasseja!) en ymmärtänyt ottaa mukaan. Loppuajan kuljin sitten molemmat kädet tännä erilaisia pussukoita ja kädet ovat edelleen kipeät. Pois lähtiessäni jouduin ostamaan pihamyynnistä nailonisen puunkantokassin, jolla sai ostokset tuotua junassa kotiin.

1068151.jpg

Joku voiskin kehitellä käsityömessuille sopivat ostoskärryt ;) Toinen vaihtoehto olisi tietysti ottaa messeuille mukaan oma kassinkantaja, mutta ainakaan minä en sellaista saa mistään (mies kun tapaa muutenkin aina silloin tällöin kysyä "oonko mä muka joku hevoonen" ;)

Ihania lankoja (itsevärjättyjä, luksuslankoja ja tarjouslankoja)  oli messuilla mielettömät määrät, minun mukaani lähtivät mm. nämä:

1068195.jpg

Kaksi n. 200g:n vyyhtiä Pirtin kehräämön karstalankaa ja vihreä hahtuvakiekko (virkattuihin lapasiin), Kauhavan Kangas-Aitta Oy Esito-lankapalvelun grafiitinharmaata lenkkimohairia (pikkujouluasu vailla harmaata ilmavaa huivia) ja Priimasta turkoosi-vihreä-sinistä Wendy Fusion-lankaa kummitytön keeppiin.

Ostin myös joululahjoja ja paljon pientä "tarpeellista":

1068263.jpg

Decoupagella tehdyt kahvipurkit, neulenuppineuloja, erilaisia koukkuja, Prymin (!) ruusurintakorun,  neulehuovuttettuja ruusuja (tekijän käyntikortti hukassa),  useampia Ulla Björkin  keramiikkatöitä (jos tekisin keramiikkatöitä, niin tyylini olisi samanlainen ;) ja Hannele Hämäläisen keramiikkatöitä.

Mitä sitten jätin ostamatta...paljonkin mm. upeimman näkemäni  ryijyn (toistaiseksi), Suomen Käsityötarvikeen Colinette-langat ja Tinttamarellin virolaiset liukuvärjätyt "huivilangat",  Ulla Björkin isot keramiikkatyöt mm. kovakuoriaset ja liskotaulu (onneksi Vaasaan ei ole pitkä matka).

Summasummarum: hyvä mieli ja tyhjä kukkaro! (mutta ompahan suuri osa joululahjoista jo hankittuna ja  loppulahjoihin materiaalit valmiina).