Eilen oli mukava päivä. Töissä vietimme Tyky-päivää kauniin syksyisen luonnon keskellä. Liikunnan ja rentoutumisen lisäksi saimme paljon hyvää tietoa naisen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Kauneustuote-esittelyssä hymyilytti kulmakarvojen muotit ;). Ja messuilla oli sitten vielä myynnissä kulmakarvojen nyppimislaite, jossa oli lamppu ;D

Seinäjoen käsityömessut ovat mielestäni parhaimmat sitten "naismuistiin". Harmittelin vain oman aikani vähyyttä: 2,5 h tuntia ei riittänyt kuin pikaiseen kierrokseen, taidankin mennä huomenna uudelleen.  Ihania osastoja ja taidekäsityöläisiä oli todella paljon. Ihastelin Vuorelman ryijyjä, lyijylasi-, huovutus- ja risutöitä sekä koruja. Seija Pirkkalaniemen (Pieni Taidekauppa, Tampere) lyijylasityöt viehättivät erityisesti ja ostin niitä useamman itselleni ja yhden siskolle joululahjaksi. Voin laittaa myöhemmin kuvaa, kun saan omani sijoitettua oikeille ikkunoille. Lyijylasitöiden lisäksi tein pienempiä ostoksia mm. erilaisia kuivakukkakimppuja:

210945.jpg

Unohdin jo tuon oranssin kukan nimen, mutta siitä saadan kuulemma myös öljyä. Asetelmien tekijä (valitettavasti unohdin myös hänen nimensä) oli kasvattanut itse kaikki kuivakukat.

Huovutetut pallot ovat Filttiinan tekemiä:
210947.jpg

Vien osan työhuoneeseeni vaimentamaan kaikumista ;)

Tilasin messuilta Modan, oli joku messutarjous: muistaakseni 4 lehteä 30 eurolla. Ja tilauksen yhteydessä sai lahjaksi lankakerän!  Ja millaisen lankakerän:

210948.jpg
Valitettavasti on tuo vasemmanpuoleinen Vegas, voi järkytys, mitä lankaa...
Kotona mies ehdotti, että neuloisin siitä itselleni bikinit ;)

Austermannin terveysvaikutteinen Step-lanka mit Aloe Vera ja Jojoba Öl taisi ollakin ainut "varsinainen" lanka, jonka ostin. Ja huomatkaa, olen saanut Addin 30 cm:n pituiset pyöröpuikot!!!!!  Marikalla  oli kahdet ja sain ostaa toiset häneltä.  Ihania ihmisiä täällä blogimaailmassa, tuhannet kiitoset vielä sinulle Marika.