...talvinen neuleliivi putkahti puikoilta. Osaankohan mä enää edes neuloa hihoja Hymy

Lankana petrooli Aino, jota kului vajaa 300g. Pyörittelin aikani lankakeriä ja hain mielessäni mallia, joka sopisi petrooliin sävyyn. Pari kokeiluakin tein: slipareita, jotka valmiina olisivat näyttäneet miesten neuleliiveiltä ;). Tumma petrooli oli yllättävän vaikea sävy.

Neuleliivin äitinä on Tikrun Green Day liivi.  Laiskuuttani jätin isot palmikot edestä ja sivuilta tekemättä. Toisaaltaa ne eivät tummassa langassa kovin hyvin olisi erottuneetkaan. Pääntielle neuloin samoja pieniä palmikoita kuin helman resorissa on. Kädentien huolittelussa on vain pari kierrosta 2oikein2nurin -kairaa.  Valokuvassa näkyy turhan selvästi neulejälki, mutta oikeassa elämässä liivi näyttää tummemmalta eikä kaikki pienet "kauneusvihreet" pääse esiin ;

Lopuksi haluan vielä kiittää lukuisia teitä, jotka lähetitte niin mukavia kommentteija edelliseen postaukseen. Viestit ilahduttavat aina paljon ja samalla kannustavat jatkamaan bloginpitoa, kun se joskus vähän tihkaisee.

Niin ja kaikille vielä tänään täällä vieraileville  oikein hyvää naistenpäivän iltaa! Minä lähden etsimään uutta kynsityötä tunnin päästä alkavan Tanssii Tähtien Kanssa seuraksi.