Niin siinä sitten kävi, että valtava neulomisinnostus iski päälle eilen Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubissa ;)  Siellä tosin sain aikaiseksi vain pari kierrosta,  mutta kotona sitten tikuttelin valmiiksi tämän slipoverin:

Lankana Kädentaidot messuilta syksyllä Vihreän vyyhdin kojusta ostamani Linie 130  merinovilla, sävynä täyteläinen turkoosi. Tähän liiviin suunnittelin itse silmukkamäärät, kavennukset ja pitsi-palmikkoraitojen paikat. Pitsi-palmkkoneule on resorineuletta, joten se muotoutuu mukavasti vartalon mukaan.

Olen erityisen tyytyväinen liivin istuvuuteen, pääntiehen, sävyn ja kuvion yhteensopivuuteen, mutta pieni harmistus liittyy pituuteen. Mulla oli lankaa 6 kerää (300g), joten aloitin kädentien kavennukset 32 cm kohdalta. Pelkäsi langan riittävyyttä, mutta loppujen luopuksi sitä jäi 34 g eli melkein kerä, mur... Mietinkin, josko neuloisin loppulangan pyöröpuikoilla helmaan, niin saisin ne puuttuvat sentit. Toisalta sitten tuo kaunis helma muuttuis... täytyy miettiä uudelleen parin päivän jälkeen, kun neuleet usein hiukan venyvät käytössä.

Neulomisen takia viikonlopun suunnitellut opiskelut jäivät, mutta saanpa huomenna laittaa töihin uutta päälle Hymy