...mutta kehitystä on tapahtunut ;)

963235.jpg

Laukut ovat nyt melkein sellaisia kun toivon. Lankana on Kauhavan Kangas-Aitan Melli-lanka sävy 8 eli viininpunainen, joskin Kaisan (ja muiden, myös minun) mielestä se on enemmän karpalonpunainen kuin viinin. Laukut huovutin pesukoneessa 30 asteen kirjopesuohjelmalla, eikä mitään muovinpaloja tarvitse mihinkään ommella ennen huovutusta!!! Laukkujen vuoret ajattelin myös neuloa helmineuleella, vai onkohan se toimiva idea...

Pari pientä korjausta voisin molempiin laukkuihin vielä tehdä. Ruutulaukku voisi olla leveämpi, niin saisin läppään parittoman määrän ruutuja, mikä helpottaisi kiinnityssysteemin valintaan. Läppään sopii ehkä parhaiten yksi iso nappi keskelle. Laukun koko on tällä hetkellä n. 30cm x 30 cm.

963286.jpg


Toisesta laukusta halusin mahdollisimman yksinkertaisen. Laukun hihnan tein sillä tuubi- tai i-cordi-systeemillä ja hihnasta tuli aavistuksen liian lyhyt. Laukussa on yhtenäinen kappale sivuissa ja pohjassa. Laukun etu- ja takakappaleet ovat tällä hetkellä täysin suorat, mutta niitä voisi ehkä hiukan kaventaa ennen laukun suuosaa, näin laukkuun tulisi enemmän muotoa.

963308.jpg

Tämä laukku yhdistyy tuohon aikaisemmin vapaalankahuovuttamaani verkkohuiviin harmailla kukkasilla. Laukun kukka on tehty rosee-laitteella. Kukassa on Melli- ja Milla-mohairlangan lisäksi heijastinauhaa. Tykkään tuollaisista seteistä :) Kangas-Aitan sivuilla on myös Mellistä neulottu- ja huovutettu hattu, joka vois olla tosi makee tuosta karpalonpunaisesta tai vaikka valkoisesta tehtynä...

Eilen olin Kangas-Aitassa koko päivän. Ihmiset olivat kiinnostuneita mm. heijastinnauhan käyttöstä erilaisissa neuleissa. Minä tein eilen pääasiassa rosee-kukkasia Melli-langoista, niissäkin oli haastetta, kun useat ihmiset olivat yhtäaikaa katsomassa ja itsekin olen opetellut rosee-tekniikan vasta vähän aikaa sitten...kaikkeen sitä menee itsensä lupaamaan ;)

963405.jpg

Kirjavasta Mellistä tulee myös kauniita pelkistettyjä kukkasia.