Löysin viime syksynä pastellinväriset kesäkengät, jotka sopivat hyvin farkkujen kanssa. Asun yläosaksi aion tänä kevään neuloa topin ja koota yhteen jo syksyllä neulomani neuletakin kappaleet.

56179.jpg

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tänä vuonna tammikuussa löysin myös nämä aniliininpunaiset pistokkaat.

56172.jpg

Kenkä käsilaukkuun ja oikeanväristä neulelankaa metsästämään. Novitan yksivärinen Samos-lanka on aika lähellä kenkien sävyä. Etsin parhaillaan reikä-tai pitsikuvioista neuletakin ja kesätopin mallia. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tämä ei ole kenkäblogi, mutta haluan vielä esitellä uusimmat löytöni. Tiedoksi ainakin yksi oikea kenkäblogi:

57923.jpg

Aivan sormet syyhyää päästä totettamaan valkoista kevätneuletta, joita uudessa Novita-lehdessä (kesä 2006) on useita.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Joskus neuleideat saattavat syntyä ihan pienestä.......

57901.jpg

Löysin tämän turkoosin S.I.B. (Simble in Beautiful) lasirelief-korun (hopeaa) jostakin "hurjaakin hurjemmasta" alesta. Korun normaali hinta oli yli 40 euroa, "löytöhinta" 12,50 e. Olen käyttänyt korua hopeisen pannan kanssa. Korua on ollut saatavissa myös punaisena. Mietintämyssyssä on parhaillaan koruun sopiva neulemalli.

Summa summaarum: tätä kirjoittaessani huomaan, että tänä vuonna kesäneuleiden suunnitteluni lähtee kengistä. Toisaalta käytännössä on tullut huomattua, miten paljon helpompaa on suunnitella johonkin vaatteeseen sopiva neule, kuin lähteä ostamaan valmiiseen neuleeseen sopivaa vaatetta.