tämä pikkupusero valmiiksi:

1737092.jpg

ööö, mitähän mä tuosta nyt sanoisin...no, lankana Novitan Tennessee ja sävy parin kesän takaa, jolloin noin vaaleanpunainen oli in. Nyt ihmettelen lankavalintaani, sillä valkoisten asusteiden kanssa olo oli kuin ruusunnupulla ;) Tummanruskean ja farkkusinisen kanssa jotenkin menettelee. Trendilankojen kanssa saattaa käydä juuri näin, jos niitä ei heti neulo. Varastoon kannattaa siis ostaa vain varmoja ja turvallisia omia värisävyjä... olkoot tämän opetus.

Yritin valita mahd. yksinkertaisen mallin (kuvitelkaa lanka pitsineuleena ja satiininauhalla höystettynä ;) Voin ihastella romanttisen tyttömäisiä neuleita muilla, mutta oma tyylini on hillitympi. Malli on myös Novitan (lehden numeroa ei tiedä).

Tennessee langasta en oikein ole koskaan tykännyt, vaikka se onkin Novitan klassikko. Mun käsialalla neuleissa näkyy käden jälki liiankin hyvin ;) Lisäksi valmiit neuleet ovat jotenkin tönkkyjä. Positiivista langassa on kiilto, josta varmaan useammat pitävätkin.  

Nähtäväksi jää, paljonko puseroa tulee käytettyä. Se kyllä istuu oikein hyvin. Vähän löysää on kainaloiden kohdalla, mutta niin oli mallissakin. Kuva ovat epäselviä, mutta yläosassa on yksi oikein, yksi nurin neuletta ja alaosassa sileää oikeaa. On se aika yllättävää, miten paljon valmis neule levenee sumuttamisen jälkeen, puikolla neule näytti pelottavan pieneltä. Ehkä sitä on jo oppinut neulomaan itsensä kokoisia puseroita, hyvä niin.

Tänä kesänä kesäneuleet eivät ole oikein innostaneet, enkä ole uusia lankojakaan ostanut. "Pakolliset" pari tunikaa olen hakenut vaatekaupasta ja niitäkin kokeilin varmaan kymmeniä ennenkuin löysin mieluisat. 

Lopuksi kiitän vielä Lanka vimman Tiinaa saamastani Brillante- tunnustuksesta. En osaa tehdä valintaa blogeista, joille tuon tunnustuksen jakaisin, joten annan sen kaikille käsityöblogeille.