vietimme vihdoin viimein jokusen tunnin yhdessä...

705684.jpg

ja tämä hyvin yksinkertainen neule valmistui.  Lankana Novitan Havaiji ja lähtökohtana Novitan kevään  -06 malli. Omassa neuleessani on huomattavasti vähemmän silmukoita ja se on myös lyhyempi kuin Novitan. Neule alkoi tuntua entistä yksinkertaisemmalta, kun näin nämä Marsvinin ihastelemat Fitted Knitsin kirjan neuleet, joten ainakin yhteen tulevan syksyn neuleeseen pitää kyllä neuloa muotoja :)

Tämä kevyt neule on ehdottomasti kesäneule, vaikka hiat ovatkin pitkät. Tyyliltään se on tuollainen "riepumainen", (mulle kyllä yksi mieluinen pukeutumistyyli) joten tykkään lopputuloksesta. Otin puseron aktiiviseen neulontaan, kun KIP-päivällä hoksasin, että mulla oli sama neuletyö mukana myös edellisen vuoden KIP:ssä. Terkkuja vaan Sipille: tämä ei nyt sitten jäänytkään julkineulomisen rekvisiittaneuleeksi, onneksi ;)

Inhoan trendilankojen langanloppuja, joten neuloin lopun Havaijin huiviksi. Opettelin (oikeastaan kertasin) ensin pidennetyn silmukan neulomisen, mutta ei se näyttänyt miltään tuosta Havaijista tehtynä, joten neuloin huivin lopulta paksuilla 10 numeron puikoilla (pelkkää aina oikeaa).

705878.jpg

Lanka riitti 160 cm pitkään ja 15 cm leveään huiviin, joka kuvassa on kietaistu kaksinkerroin kaulaan.
 
Kun sitten olin kerrannut sen pidennetyn silmukan neulomisen, niin hain pari kerää Novitan Cocosta (beige-sinikirjavaa) ja beigeä Malibua ja aloitin Modan (1/07) mallia nro 8.

705941.jpg

Neulon ensin mallin  huiviosuuden ja mietin sitten vielä,  onko mulla oikeasti käyttöä pienelle kimaltelevalle bolerolle.