Päivä ei ole oikein mennyt putkeen. Poltin hetki sitten pellillisen porkkanapiirakkaa. Ja aiemmin tein kovia sämpylöitä :( Lohduttaa vain sanonta "tekevälle sattuu"

Aamulla pesukonehuovutin ruusutekeleen ja sekin epäonnistui  (tai sitä pitää vielä jatkotyöstää):

Epätarkka kuvakin, mutta antaa olla. Valkoisia tossuja tehdessäni minua jäi kiehtomaan ajatus isoista ruusuista tossujen koristeena. Kuten pienet ruusut, neuloin tämän koekappaleen Nice Factorin ruusukkeen ohjeella. Silmukkamäärä on 40 ja viimeiselle kierrokselle virkkasin vuorotellen piilosilmukoita, kiinteitä silmukoita ja pylväitä tarkoituksena saada terälehtiin muotoa. Lopuksi pujottelin terälehtien reunaan violettia lankaa mielessä valkoinen ruusu, jonka terälehtien reunat ovat värilliset. Lopputulos ei oikein vastaa kuvitelmaa, mutta vielä yhden ruusukokeilun teen ennen ajatuksen lopullista hylkäämistä.

Eilinen päivä oli onneksi kiva. Vietimme pikkujoulua Kauhavan Kangas-Aitan Käsityöklubissa. Oma kamerani unohtui kotiin, joten valitettavasti en voi tällä kertaa välittää teille tunnelmakuvia. Meitä oli pikkujouluilemassa 23 klubilaista ja kaksi suloista tonttutyttöä. Kangas-Aitan väki oli kattanut upean joulupöydän: jouluisesti koristeltua juustokakkua, kinkkukierteitä ja glögiä. Ja kunnon pikkujoulujen tapaan saimme myös lahjoja. Useimmista paketeista paljastui... yllätys, yllätys... lankaa :) Kiitokset vielä kaikille mukavasta seurasta! Erityiskiitokset Kauhavan Kangas-Aitalle! Käsityöklubi kokoontuu sitten seuraavan kerran la 30.1.2010 alkaen klo 10, tervetuloa mukaan!

Nyt lähden neulomaan omia Hyvänmielen Joulusukkiani. Kampanja päättyy ensi perjantaina 4.12.09, joten vielä ehtii osallistua.  Sukat lähetetään yhteistyössä Kauhavan PeLa:n kanssa joululahjoiksi kotimaan vähävaraisille lapsiperheille. Kangas-Aitta on luvannut vastaanottaa myös muita kuin Sukkiksesta neulottuja sukkia, joten jos sinulla on varastossa valmiita villasukkia, niin voit toimittaa ne Kangas-Aittaan. Sukkia toivotaan lähetettävän ainakin 16 paikkakunnalle.