Olen menossa helmi-maaliskuussa kansalaisopiston valokuvauskurssille, mutta tässä jo etukäteen muutama talvinen kuva Lapuan Alajoelta.

Tässä testasin kameran jalustaa, loput kuvat otin ilman. Pitää vielä kuivaharjoitella jalustan käyttöä kotona.

Päivä oli pilvinen, aurinko näyttäytyi vain hetkellisesti.  Pakkasta oli n. 15 astetta.

Lato on tällä kertaa vinossa ei siis maisema, vaikka niin minulle aika usein kuvatessa käy. En ole vielä sinut uuden kameran kanssa. Oikeastaan, jos tarkasti katsoo, niin aavistuksen kallellaan on kamerakin taas ollut :)

Ajoittain oli niin utuista, ettei kovin pitkälle eteenpäin autostakaan nähnyt.

Nämä kaikki kuvat ovat sumeita, mutta saatte varmaan kiinni tunnelmasta, jota olen yrittänyt tavoittaa. Täytyy tehdä toinen kuvausretki paremmalla säällä sitten sen valokuvauskurssin jälkeen. Paremmat kuvat edellyttäisivät kyllä joidenkin lisäosien hankintaa kameraan, katsotaan sitten, jos innostus säilyy :)

Haluattehan tietää, missä häälapasten kanssa mennään... Ei tullut  "neuletapaamisen sydänlapasistakaan" mieluisia, joten olen tänään palannut lähtöruutuun eli Typyn Talven sydän -lapasiin. Otan neulomiseen mukaan ohutta mohairlankaa, jolla olisi tarkoitus saada lapaset näyttämään pehmeimmiltä kuin pelkällä Nallella tai Seisakaveikalla tehdyt. Nyt on sitten viimeiset juhlalapaset tekeillä ja nämä teen kokonaan valmiiksi asti. Viikoloppuna pääsen sitten taas neulomaan itselleni jotakin rentoa :)

Mukavaa talvista viikkoa!