Aluksi kiitos kaikille ruusulaukkuani kommentoineille. Laukkuidea oli ollut mielessä pitkään (useampana kesänä), potkua toteuttamiseen sain kivasta Kesäkassitempauksesta. Kesälaukkuja on mukava tehdä, kun valmistuvat nopeasti. Mulla on erikseen kesä- ja talvilaukut ;) Kesälaukut ovat joko itsetehtyjä tai edullisesti kaupasta ostettuja kangas- ja olkilaukkuja ja nyt myös virkattuja ;) Talvilaukkuja on vähemmän ja ne ovat "laadukkaampi", joskaan en vielä yhtään Pradaa tai Luis Vuittonia omista ;) Haaveissa on saada itselle joskus talvilaukuksi vapaalankavirkkauksella (aloitettukin on) tehty ruskeasävyinen laukku ja siihen sopiva pikkuliivi.

Sadepäivinä teki mieli neuloa jotakin lämmintä:

791568.jpg

Selasin läpi kaikki Ullassa olevat upeat kämmekkäät, mutta loppujen lopuksi päädyin Anu Harkin Puikoissa kirjassa oleviin nappirannikkeisiin, joiden uskon sopivan parhaiten saajalleen. Lankana on ihana kaksinkertainen Kitten Mohair, sävyksi valitsin tumman petroolin ja vaalean turkoosin. En vielä tiedä, laitanko nappeja, mutta kaivoin jo sopivan väriset esille. Yllättävää, että pienessä nappipurkissani oli jopa turkoosin ja petroolin värisiä nappeja, kun en muista koskaan noista väreistä mitään ommelleeni. Harkin vihreissä nappirannekkeissa on vastavärisiä (siis erivärisiä punaisia) nappeja, minä ajattelin pitäytyä hillityssä väriskaalassa.

Rannekkeen neuloo yhden tv-sarjan jakson esim. Muotitalon aikana ;) Mulla on nuo yhdet ebenpuiset sukkapuikot ja miten luksusta niillä onkaan neuloa...