Oma valmistautuminen Lontoon matkalle jäi hyvin vähälle.... oikeastaan vain "hyppäsin" koneeseen ja annoin asioiden tapahtua. Lentokoneessa tutustuin tarkemmin matkanjärjestäjien antamaan materiaaliin ja lukaisin pienen matkaoppaan. Ostoslistalla ei ollut mitään erikoista, jos "aina listalla olevia" laukkuja ja kenkiä ei lasketa.

Lankaa tuli ostettu lähes 4 kg, mistä suurin osa The Black Sheepin messupisteestä:


Sublime Organic Merino Wool dk:ta myytiin puolen kilon pakkauksessa hintaan £24.99. En ole tarkistanut, mutta oletan, että on edullisia. Beigeharmaata sävyä ostin 1,5 kg pitkää neuletakkia varten ja keskiharmaata yhden paketin palmikkoliiviin. Päästiin valkkaamaan paketteja heti torstai aamuna ensimmäisten joukossa.


Samasta pisteestä lähti mukaan myös yksi paketti ruskeaa Extra fine merino woolia ja tarjouksessa ollutta Noroa neuleliiviin (värikästä Silk Gardenia £5.99/kerä). Puhtaavalkoinen kerä on italialaista Super Kid Silkiä, jossa myös messualennusta. Tummanruskeat ruusupuupuikot  sympaattisen  The little knitting companyn osastolta.

Loopilla oli myös persoonallinen osasto ja kaunista hintavaa silkkivillaa helmien kanssa, mutta niitä en malttanut ostaa. Oikeastaan kaikki hienot silkkivillaiset kimallelangat jätin (oli tarjolla ainakin kahdessa paikassa), mutta kiva niitä oli hypistellä :) Loput langat ovat joululahjoja varten, joten niitä ei vielä paljasteta. Lankojen lisäksi ostin nappeja, huivisolkia, nauhoja yms. pientä, mutta tarpeellista.

Kanssamessuilijoilta sain vinkin Jamieson's neuletarvikepaketeista:


Kukkaroon tarvikkeet, boleroon vain ohje.

Mitähän vielä... messujen heräteostos taisi olla tämä kääntöjakku, vaikka on siinä kyllä ideaa.

Matkaohjelmaan sisältyi käynti Bortobello Roadin ostoskadulla:


Keskiviikko oli hiljainen päivä, mutta eipä ollut tungosta:


Antiikkikauppoja

 


Tuolla voisi asua osan aikaa vuodesta. Kuvan keskiviikkoaamuna hiukan satoi, joten se sateenvarjo tuli myös ostettua :) Muina päivinä ei satanut, vaan lämmintä oli lähes +20 astetta.


Erään vaatekaupan sisustus.

Bortobello Roadin alkupäässä on liike, jossa on myynnissä  omistajan tekemiä erilaisia käsitöitä. Joukosta erottui yksi kassi:
Harrodsilla kävin pari kertaa fiilistelemässä tunnelmaa.


Kuin myös juuri avatussa kenkätaivaassa.


Swarovskin myymäälässä en käyny.

Reissun kultturiosuus jäi osaltani tällä kertaa kiertoajeluun, tosin opas kertoi meidän nähneen lähes kaikki tärkeimmät nähtävyydet. Kuvasin bussista.
Paljonhan sitä ehti 4 päivän aikana :)