Nautitaan elämän pienistä asioista...kuten uusista villasukista:

Ajatus näihin sukkiin syntyi kiirastorstai-iltana Tikkuajien neuletapaamisessa. Naiset arvelivat minun suuntaavan tapaamisen jälkeen viime hetken lankaostoksille ja niinhän siinä lopulta kävikin :)

Päädyin neulomaan Ne on vaan sukat pienin muutoksin. Neuloin (ensimmäistä kertaa) sukkiin ranskalaisen kantapään, koska se on malliltaan pyöreä. Kokeilin kyllä ensin erilaisia pitsisukkamalleja, mutta en löytänyt mieluista, joka olisi sopinut lankaan.

Sukissa ei ole muuta "erikoista" kuin Novita Nalle Kukkaketo-langan neulonta samanaikaisesti kahdelta eri kerältä. Vaihdoin lankaa joko joka kierroksella tai parin kierroksen jälkeen. Ruusu-langassa on kauniit värit, mutta en halunnut sukkiin langasta muodostuvaa selkeää raidoitusta.

Yleensä aloittamani omat sukat jäävät kesken, mutta nämä tikuttelin innolla valmiiksi. Minulla on löysä neulekäsiala, mikä sukissa on pahimmillaan. Nyt neuloin Nallea 2,5 mm bambupuikoilla ja olisi saanut olla vieläkin pienemmät puikot. Onneksi yö- tai aamusukkien ei tarvitse olla napakat.

Blogeissa esiintyy toinen toistaan upeampia neulottuja sukkia, joita aina ihastelen. Linkkejä blogeihin en tähän loppuun laita, koska en osaa tehdä valintaa ja kokolistasta tulisi liian pitkä.