Tänään tuli niin paljon hyviä tv-ohjelmia, että sain samalla neulottua Hippy-jakkuuni etureunan sekä kiinnitettyä kappaleet toisiinsa.

339464.jpg

Röyhelöjakku onnistui lähes täydellisesti! Tai no, ehkä hihat olisivat voineet olla pari senttiä lyhyemmät. Neuloin jakun täysin ohjeen mukaan. Malli on ollut Suuri Käsityökerho-lehdessä viime syksynä (yritän etsiä lehden nron käsiini).

Kyllä kirjavasta langasta saa helposti näyttäviä neuleita eikä pienet virheet (siis esim. isommat silmukat) näy mihinkään. Näistä minä tykkään. 

Harmaa ei ole koskaan ollut mun väri, mutta jakulle tuli tarvetta, kun ostin viime kesänä alennusmyynnistä Jaakko Selinin ensimmäiseen neulemallistoon kuuluvan vaaleanharmaan pitkän NEULEhameen.  Vaikka tiesin, että harmaa on yksi tämän talven trendiväri, niin kyllä se äkkinäinen ostos oli.  Vaatekaapissa ei ollut kuin yksi harmaa T-paita. Tuota jakkua olis nyt tarkoitus käyttää hameen kanssa. Hameeseen "jouduin" ostamaan myös uudet pitkävartiset mustat talvisaappaat (malliltaan hiukan bootsimaiset, mutta sirot).  Lisäksi asuun on suunnitteluasteella mustaharmaakuvioinen kangaslaukku (yritän saada sen tulevana viikonloppuna ommeltua). Mutta näinhän se usein menee: joku uusi vaatekappale lisää tarpeita hankkia lisää. Toisaalta, onhan se ihan mukavaa suunnitella asukokonaisuuksia, saa toteuttaa itseään ;)