Tänään en ole viitsinyt "nokkaani ulos pistää", kun koko päivän on sataa tihuttanut. Aamulla maa oli valkoinen, mutta onneksi lumi on päivän mittaan sulanut pois. En tykkää alkutalvesta sitten yhtään. Tänään on ollut siis hyvä päivä järjestellä lankoja ja suunnitella,  minkä työn ottaisi seuraavaksi puikolle:
230252.jpg
Kuvassa tulevan talven pusero-, bolero- ja villatakkilangat. Mies jo ehdotti, että ostaisin pöytään myös toisen puoliskon ;)
Ja satuin myös huomaaman, että lähikaupassani on Novitan Rustika-lanka tarjouksessa 2,85 e/vyyhti. Näin jokin aika sitten ruskeasta Rustikasta neulotun puolipitkän villatakin, joka oli tosi tyylikkään näköinen. Aikaisemmin en ole Rustika-lankaa noteerannu mitenkään. Tänään olen selannut kaikki käsityölehteni lävitse ja etsinyt Rustikalle sopivaa mallia. Ja nämä kaksi vaihtoehtoa on tähän  mennessä löytynyt:
230273.jpg
Vasemmanpuolinen ( SK 8/03) on neulottu Teddystä, oikeanpuolinen palmikkojakku on uuden Modan malli 34. Päädyn ehkä tuohon oikeanpuoliseen.

Hillittyjen rosesukkien lisäksi räväkämpi ;) minä kaipaa myös värikkäitä sukkia:
230281.jpg
Olen kokeillut muutamia kuvioneulemalleja, mutta vielä ei ole löytynyt sopivaa. Täytyy  etsiä, löytyiskö Ullasta , vaikka oman mallin toteuttamisessa olisikin enemmän mielenkiintoa.